Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 16 Listopad 2019, 08:02 Ciekawe obrazki i filmy z gry
W tym temacie proszę o umieszczanie ciekawych obrazków (widoczki, trafienia) i filmów z gry.
Na początek obrazki ze wspólnej gry RB WT Navy z danio25 na 1,7. Ponieważ na wodzie zostaliśmy zmasakrowani, nie mieliśmy szans - wróg wystawił jednostki o wysokim BR, wziąłem He 111 H-3 z 8 bombami 250 kg.
W ciągu 1 min. dwa zrzuty z wys. 1200 m z wykorzystaniem celownika bombowego i dwie jednostki zatopione : RUS Pr. 1124 (1945) i JPN Typ-3/No.1 Class.
a) udało mnie się storpedować wroga! (co prawda mnie rozstrzelał w miedzyczasie, ale...)
b) Celnie zrzuciłem bomby z He111, wróciłem do bazy... i jeszcze wróciłem na drugi atak! Ten niestety, był mniej udany.... Ale zatopiłem dwa cele
c) Celnie zrzuciłem bomby z Ju88, zatopiłem dwa cele, wróciłem... Zestrzelili mnie, ale bomby spadły blisko celu.
WT Navy RB - [Domination] Coral Islands.
Japoński Type T-38 (Br 1.3) przeciwko rezerwom - wynik nie dziwi - 4 zatopienia i 1 samolot zestrzelony w 5 minut gry.
Gra potrafi "pocieszyć" słabego gracza, który poprzedniego dnia dostawał "po rufie"
Czasami wystarczy przelogować się
Kto nie widział jeszcze jak wygląda typowa bitwa "kajakami" w WT Navy oczyma gracza, a chciałby
- zapraszam do obejrzenia filmu (Gameplay, HD 1080, 60 fps, 4:54 min): Japanese Type T-38 in action
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#5 Wysłany: 18 Listopad 2019, 21:04
Niezły filmik - gdzie się japońskiego uczyłeś ???
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Dwa obrazki z wczorajszej bitwy SB Air [3] EC z Olkiem (dołączył w trakcie).
Zmierzch nad Zhengzhou - scenę oświetlały ostatnie promienie zachodzącego Słońca, ogień z luf działek i płonące jak pochodnie strącone samolociki.
Fire.jpg
Plik ściągnięto 23 raz(y) 435.99 KB
Olek 2x.jpg Dwa skalpy Olka
Plik ściągnięto 15 raz(y) 466.28 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_Mirko 27 Listopad 2019, 20:09, w całości zmieniany 1 raz
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#10 Wysłany: 29 Listopad 2019, 16:14
Kolorystyka ekstra
#12 Wysłany: 29 Listopad 2019, 17:21
fajny ten dywizjon
Z powtórek zwykle. Wtedy można kamerę ładniej ustawić.
Prt Scr = zrzut z HUD (wyświetlanym menu, podpisami, minimapą) = jak w grze
F12 = zrzut bez HUD = np. screen dywizjon, gdzie sam dopisałem nazwy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum