Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Jestem tu nowy i chciałem sie przywitać więc witam wszystkich!!!
No i szukam kilka porad. Acha mam gre Silent Hunter II a niedługo 3 ale mam pytanie co do drugej części. Jak można grać przez neta i czy jeszcze inni grają w tą gre??
Imię: Maciej
#4 Wysłany: 17 Lipiec 2006, 07:57
Witamy serdecznie! Wczoraj odbyłeś jużswój chrzest bojowy , mam nadzieję, że się Tobie spodobało i częściej będziemy Ciebie widywać na patrolach, szczególnie teraz, gdy wszyscy powyjeżdżali na wakacje. Do usłyszenia...
_________________ Kapitänleutnant Hartmann
Kommandant von U-56
V - U-Boot Flotilla "Emsmann"
Mirek [Usunięty] Kommodore
#5 Wysłany: 17 Lipiec 2006, 11:28
Bardzo mi się podobało!! Chociaż pierwszy zginołem. Chciałbym spruboać sił w DD. Ale dziś nie pogram bo chciałem kupić mikrofon, obleciałem wszystkie sklepy i nigdzie nie było mówili, że zamówią ale wieczorkiem zaklikam do brata i spytam się czy mi pożyczy swój:)
I mam jeszcze jedno pytanie czy walczymy tez z innymi klanami??
#6 Wysłany: 17 Lipiec 2006, 11:48
lol zaczyna mi się podobać;] moge wypłynąć na patrol ale mikrofonu nie mam:/
#7 Wysłany: 17 Lipiec 2006, 12:12
Mam mkrofon ale to niego trzeba krzyczeć i chyba mam go źle ustawione bo jak gadałem do niego to mój głos słyszałem w głośnkach ale kumpel mnie nie. To może w ustawieniach coś mam źle??
P.S. Albo zepsuty.
Ostatnio zmieniony przez Mirek 17 Lipiec 2006, 12:16, w całości zmieniany 1 raz
Bycmoże coś nie tak właśnie w ustawieniach. Zawitaj na Vento a jeśli będe to postaram się pomóc (na Vento jest też chat także jest kilka sposobów aby sie dogadac jak ktoś ma kłopot właśnie z mikrofonem)
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 17 Lipiec 2006, 12:18, w całości zmieniany 1 raz
#9 Wysłany: 17 Lipiec 2006, 12:21
Chodzi mi o ustawienia w systemie operacyjnym raz cały dzień grzebałem i cały czas to samo:/ a te ustawienia już mam wczoraj Boolo mi je przysłał
Ostatnio zmieniony przez Mirek 17 Lipiec 2006, 12:24, w całości zmieniany 1 raz
#10 Wysłany: 17 Lipiec 2006, 12:29
Razem z Marco udało mi sie go odpalić
Ostatnio zmieniony przez Mirek 17 Lipiec 2006, 13:02, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Maciej
#15 Wysłany: 18 Lipiec 2006, 09:47
Tym, że na początku trochębędzie Tobie ciężko się nie przejmuj. Każdy kto przychodzi do klanu ma cięzki start. Z innymi klanami zdarza sięgrywać, choć dość rzadko. W chwili obecnej czekamy aż klan hiszpański zmodenrinuje swoją bazę danych, po czym zapowiedzieli, żę będą z nami grać.
_________________ Kapitänleutnant Hartmann
Kommandant von U-56
V - U-Boot Flotilla "Emsmann"
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#16 Wysłany: 18 Lipiec 2006, 09:49
WITAM
I wydaje mi sie ze warto sie pomeczyc dla tej gry bo jest tego warta:)
_________________ capt. TUPOLOV commanding
#17 Wysłany: 18 Lipiec 2006, 12:45
Wiem gra jest bardzo fajna ale troszke inaczej sobie wyobrażałem tryb multi ale to chyba dlatego że za dużo gram w MMORPG . Ale pozdrawiam was i do zobaczenia na patrolu
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#18 Wysłany: 18 Lipiec 2006, 12:52
PL_Mirek napisał/a:
Wiem gra jest bardzo fajna ale troszke inaczej sobie wyobrażałem tryb multi ale to chyba dlatego że za dużo gram w MMORPG . Ale pozdrawiam was i do zobaczenia na patrolu
#19 Wysłany: 18 Lipiec 2006, 17:03
Witam, życzę tyle samo wynurzeń ile zanurzeń stopy wody pod kilem i wielu Merchów na dnie
BTW:
MMORPG to takie RPG w sieci jak naprzykład WoW albo Guild Wars[/scroll]
#20 Wysłany: 18 Lipiec 2006, 17:10
wyobrażałem sobie to tak że będzie jeden globalny server i na nim każdy klan będzei mał swój port i tam każdy by mógł sobie wybłynąć na patrol i podbijać ine porty itp itd. Jak to było naprawde ale tak też jest fajnie;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum