Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam wszystkich kiedyś już byłem zarejestrowany na tym forum o nazwie użytkownika galaretka007
niestety mało pisałem postów bo ja raczej milczałem a więcej czytałem ^^ niestety miałem później przerwę... a teraz chciałem powrócić znów niestety konto które było zrobione na stary e-mail przepadł ponieważ ukradli mi stara pocztę i teraz musiałem zrobić nowego użytkownika
wiec witam serdecznie wszystkich i mam tez na samym początku mały problem...
mam oryginalnego SH III chciałbym znów pograć w niego niestety mam win 7 i nie moge odpalić gry
jak nic nie da rady to kupie sobie SH 4 do którego przymierzam się od dłuższego czasu
Imię: marek
#5 Wysłany: 14 Wrzesień 2010, 21:50
Witam.
Rozwiązanie problemu.
Na ikonie gry klikasz prawym przyciskiem myszy=>właściwości=>zgodność postaw ptaszka w "uruchom ten program w trybie..." niżej ustawiasz system xp z dodatkiem s.p. Zastosuj i OK
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#10 Wysłany: 15 Wrzesień 2010, 16:43
Witamy ponownie
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Nie no, gdzie tam
Zastanawiam się tylko co by powiedzieli na Twoją wypowiedź wszyscy moderzy ;D
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
sOnar [Usunięty] Kommodore
#17 Wysłany: 15 Wrzesień 2010, 19:54
Napisałem UTW jako mod do SH3 i jestem z tego dumny że ludzie go zaakceptowali. Nie ma w tym nic nielegalnego ponieważ nie ingerowałem w kod binarny gry
Jakbym zmienił exe lub dll to by była ingerencja bezpośrednia w binaria i kod gry - tak to każdy może sobie zmieniać konfigi jak chce i nie przesadzajcie z tą nielegalnością.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum