Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Janek Pomógł: 4 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 318 Skąd: Cieszyn
#2 Wysłany: 14 Kwiecień 2011, 21:19 Trofeum
Dla zwycięzcy rankingu wykombinowałem Złotą Toropede . Dodam jeszcze tabliczke z Nickiem i tonażem . .Obdarowny bedzie miał prawo umieści to sobie jako obrazek pod podpisem , albo w awatarze lub można to potraktopwać jako coś w stylu odznaczenia .
Trofeum.jpg
Plik ściągnięto 20 raz(y) 126.56 KB
_________________ " Jeśli słyszę bzykanie ,to znaczy ,że ktoś bzyka,a jedyny powód bzykania jaki ja znam to taki ,że jest się pszczołą"
Imię: Janek Pomógł: 4 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 318 Skąd: Cieszyn
#8 Wysłany: 23 Kwiecień 2011, 17:07
Było troche wolnego ... i coś takiego z tego wyszło . Wiem szłu to nie robi ....
Na środku umieszcze napis : Nick i tonaż . Ewentualnie jak ktoś ma jakieś sugestie .....
Odznaka.jpg
Plik ściągnięto 16 raz(y) 89.93 KB
_________________ " Jeśli słyszę bzykanie ,to znaczy ,że ktoś bzyka,a jedyny powód bzykania jaki ja znam to taki ,że jest się pszczołą"
Ostatnio zmieniony przez janko175 23 Kwiecień 2011, 17:09, w całości zmieniany 1 raz
#20 Wysłany: 4 Grudzień 2011, 20:42
Tak to się robi .
W bardzo dużym skrócie . Nowy silnik jest poprostu boski
Kurna znowu mi kolejnść obrazków przestawiło ,a na podglądzie było tak jak chciałem
Rendering.jpg Definujemy material , nakładamy tekstury i katujemy procesor :)
Plik ściągnięto 16 raz(y) 344.05 KB
Blender_2011-12-04_19-53-45.jpg Budujemy obiekty z różnych wielokboków ,a potem ...
Plik ściągnięto 16 raz(y) 390.16 KB
Rendering 2.jpg W czasie gdy pisałem post ,procesor cały czas obrabiał ten obrazek .
Plik ściągnięto 16 raz(y) 341.44 KB
Ostatnio zmieniony przez janko175 4 Grudzień 2011, 20:47, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum