Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#101 Wysłany: 2 Wrzesień 2013, 15:23
Nasza weekendowa pogoda w Giżycku:
Pogoda w Giżycku.jpg
Plik ściągnięto 11404 raz(y) 27.12 KB
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Ja poczekam do środy/czwartku z prognozą. Jak oglądałem prognozę w poniedziałek, jak w weekend jechałem nad morze, to miało w piątek przewiać chmury i być słonecznie potem, a w sobotę ciągle padało i dopiero w niedzielę około południa zaczęło świecić....
Sorki że dopiero teraz ale w niedzielę wróciłem z urlopu. W poniedziałek dowiedziałem się, że kolega ma L4 i wolne zostało mi cofnięte. Tak, że dupa blada. Na 99% mnie nie będzie. Na 100% będę wiedział jutro. Szkoda.
_________________ "Jest tylko jedna zasada taktyki, która nie podlega zmianom: użyć tego, co pod ręką, by zadać jak najwięcej ran, śmierci i zniszczenia wrogowi w jak najkrótszym czasie."
G. Patton
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#104 Wysłany: 3 Wrzesień 2013, 18:54
Ech...szkoda Gregory, że Cię nie będzie
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#105 Wysłany: 3 Wrzesień 2013, 21:22
PL_Lütjens napisał/a:
Witam.
Wobec tego podaję listę tych, którzy jadą:
PL_Cmd_Jacek
PL_CMDR Blue R
majama
PL_Daritto
PL_gregory_11
PL_Marco
PL_U-96
PL_Koval
PL_Lütjens
sOnar - jedziesz
Hmmm...całkiem nieźle
Jak są jakieś uwagi to zgłaszać
Do 25.08 mam podać ilu nas będzie.
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
A co z Majamą, PL_U-96, PL_Koval oraz PL_Daritto ? Spotykamy się na miejscu ? O której będziecie ?
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Ostatnio zmieniony przez PL_Cmd_Jacek 3 Wrzesień 2013, 21:23, w całości zmieniany 1 raz
#107 Wysłany: 3 Wrzesień 2013, 21:59
Przemek wcześniej napisał że będzie.
Koval - nic nie mówił, że nie przyjedzie - podobnie jak Majama.
W każdym razie wiem, że Daritto wybierze sobie najlepszy pokój i będzie czekał na "Kompanię Braci"
Taka mała anegdotka:
Niektórzy z Was pytają o mój numer.
A tutaj kiedyś przychodzi mi sms na komórkę od Code z pytaniem - czy płynę patrol dzisiaj.
Napisałem, że niestety nie mogę i zapytałem skąd ma mój numer.
Po chwili pojawia się sms z odpowiedzią Code'go: Z URZĘDU OCHRONY PAŃSTWA
Ostatnio zmieniony przez PL_Adm.Lütjens 3 Wrzesień 2013, 22:14, w całości zmieniany 1 raz
Tak tak, ja będę
Na dodatek wychodzi tak, że chyba pojawię się jako pierwszy Tak jak już pisałem do niektórych przy wymianie numerów patefonów - mój dyliżans powinien pojawić się w Giżu około 17ej. Zapewne podczas jazdy będę Was bombardował pytaniami w stylu: daleko jeszcze....???
A jeśli uda mi się zakwaterować i okaże się, że jest tam jakiś grill to może na Wasz przyjazd będzie się na nim co nieco już dymiło No i obowiązkowo będzie czekał piękny bażancik zatopiony w zielonym szkle Tullamore Dew
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#109 Wysłany: 4 Wrzesień 2013, 19:45
PL_Daritto napisał/a:
Tak tak, ja będę
Na dodatek wychodzi tak, że chyba pojawię się jako pierwszy Tak jak już pisałem do niektórych przy wymianie numerów patefonów - mój dyliżans powinien pojawić się w Giżu około 17ej. Zapewne podczas jazdy będę Was bombardował pytaniami w stylu: daleko jeszcze....???
A jeśli uda mi się zakwaterować i okaże się, że jest tam jakiś grill to może na Wasz przyjazd będzie się na nim co nieco już dymiło No i obowiązkowo będzie czekał piękny bażancik zatopiony w zielonym szkle Tullamore Dew
Dobrodzieju ty mój .
Jak będziesz chciał pogadać to dzwoń na mój nr, mam zestaw więc wszyscy będziemy Cię słyszeć
Ostatnio zmieniony przez PL_Cmd_Jacek 4 Wrzesień 2013, 19:45, w całości zmieniany 1 raz
#110 Wysłany: 4 Wrzesień 2013, 20:16
No potwierdziło się chłopaki - mamy piękną pogodę na Mazurach.
Trzeba teraz to wykorzystać i pozwiedzać co trzeba.
Sobota: Wolfschanze, Mamerki, Śluza Leśniewo Górne
Niedziela: Twierdza Boyen, którą mamy pod nosem (mieszkamy koło niej)
Ostatnio zmieniony przez PL_Adm.Lütjens 4 Wrzesień 2013, 20:18, w całości zmieniany 1 raz
Piątek - wycieczka krajoznawcza po Polskich Szosach?
W moim lapku coś pada bateria (trzyma 15-20 minut)... Więc będę musiał SH3 na kablu "pokazywać"... I mam nadzieję, że są osoby, co też mi pokażą swoje sztuczki
Nie wiem, czy zabierać kamerę... Bo znów ktoś z klanu przez 2 lata nie dostarczy filmu pozostałym
A na serio: Nie zabieram, bo zaś za dużo tego będzie tałatajstwa ze mną.... Plus nie mam obecnie czasu na montaż...
#112 Wysłany: 5 Wrzesień 2013, 09:44
Właśnie - Jacku jak byś mógł zabrać płytkę z poprzedniego Zlotu w Kudowie.
#113 Wysłany: 5 Wrzesień 2013, 18:17
PL_Lütjens napisał/a:
Właśnie - Jacku jak byś mógł zabrać płytkę z poprzedniego Zlotu w Kudowie.
Niestety nie zabiorę, bo jej jeszcze od Marco nie odebrałem
Lutjens, Finek jak będziecie wcześniej na miejscu naszej zbiórki to przedzwońcie do mnie. Powinienem być o 11:45 obok Maca.
sOnar, gdzieś koło 12:45 będziemy w Częstochowie - przedzwonię do Ciebie jak będziemy śię zbliżać.
Ostatnio zmieniony przez PL_Cmd_Jacek 5 Wrzesień 2013, 18:20, w całości zmieniany 1 raz
#114 Wysłany: 6 Wrzesień 2013, 09:58
No to do wieczora koledzy
#117 Wysłany: 7 Wrzesień 2013, 21:55
Pozdrawiamy z Mazur i Wilczego Szańca!!!
Kto nie był niech żałuje !!!
DSCN7679ws.jpg tak, to "wrona"
Plik ściągnięto 46 raz(y) 192.93 KB
#118 Wysłany: 8 Wrzesień 2013, 21:51
Panowie, jeszcze raz wielkie dzięki za ekstra wyjazd. Był czad, ogień i "lista szindlera" .
Życzmy sobie takich imprez, w tak doborowym towarzystwie jak najwięcej.
Teraz ktoś musi przygotować raport .
#120 Wysłany: 13 Październik 2013, 13:08
Zdjęcia już niebawem komandorze, właśnie "obrabiam", wybieram najlepsze i najzabawniejsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum