Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
czy możesz podać mi linki skąd mogę ściągnąć wszystko po kolei?
albo możesz mi to jakoś udostępnić ?
Piszę chyba, że właśnie ich nie mam i nie wiem też skąd pobrać i dlatego proszę cię, abyś podesłał mnie swoje.
Na google drive nie da się wrzucać takich plików?
Dzięki Petros.
A nie masz "czystych" plików instalacyjnych spolszczenia? Wiesz, nie każdy lubi pobierać 3,5 Giga Plus do rozwiązania problemu, co ktoś źle instaluje, przydaje się wersja do instalacji.
Niemniej twoje na pewno pobiorę.
Imię: krzysiek
Wiek: 39 Dołączył: 03 Maj 2009 Posty: 77 Skąd: z otchłani
#132 Wysłany: 27 Listopad 2018, 13:15
Witam po latach
Jako że ostatnio mam troche czasu i ogólnie jakiś taki sentyment mnie natchnął postanowiłem powrócić do SH3. Odgrzebałem z przenośnego dysku SH3 plus GWX3 plus spolszczenie 5j po instalowałem jak trzeba (tak mi sie przynajmniej zdawało) o i oczywiście zonk próba rozpoczęcia jakiejkolwiek kampanii kończyła sie wywałką do windy (Win10). Pogrzebałem na forum i ściągnąłem wersje wrzuconą tutaj kilka postów wyżej przez "petros13". Od siebie do aktywnych modów dodałem tylko przywrócenie znaczników mapy nawigacyjnej. Na początku wszystko ładnie śmiga rozpocząłem kampanie w Kiel na typie IIA, 1 patrol zrobiłem save powrót do bazy wczytanie save- działa, powrót. Po paru godz odpalam 2 patrol wszystko gra, powrót 3 patrol znów dobre polowanie i powrót. Przerwa na obowiązki domowe. Wieczorem odpalam 4 patrol i...kop do windy wczytywanie wcześniejszych savów kop do windy i tak aż do zakończenia 1 patrolu. Ręce opadają jak sobie czytam że u innych wszystko gra a u mnie ten sam problem od lat nie zależnie od wersji spolszczenia czy systemu i kompa. Chyba trzeba odstawić SH3 na półke "to se ne vratii"
Imię: Piotr
Ulubiona Gra: SH 3
#133 Wysłany: 27 Listopad 2018, 17:10
Cześć Krzysztofie, rozumiemy Twój ból, ale nie poddawaj się tak łatwo, musisz zapodać więcej informacji związanych z tym błędem (fachowcy tu Ci pomogą jak wiesz), sam opis tu nic nie wnosi. Rozumiem, że mając na pokładzie Win 10 to i sprzęt jest "gitarka", ale sprzwdź sterowniki (czy aktualne) itd itp. Cierpliwość przeważnie wynagradza
Imię: krzysiek
Wiek: 39 Dołączył: 03 Maj 2009 Posty: 77 Skąd: z otchłani
#134 Wysłany: 27 Listopad 2018, 20:33
Sterownik nowsze już być nie mogą, kombinuje różną kombinacje modów i ustawień, stosując wskazówki olamagato ale cały czas zamiast na u-boocie ląduje w windzie w czasie ładowania dziś nawet na misjach pojedynczych i treningowych i to w trakcie trwania . Najbardziej zadziwia mnie jednak że jakaś konfiguracja działa przez 3 patrole a później bez zmiany czegokolwiek savy sie sypią.
P.S. Coś tu wyczytałem o GWX3+ ktoś troche oświeci podsiwiałego starego wilka jakie nowości przyniesie i najważniejsze kiedy?
Imię: Olaf Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 01 Lis 2005 Posty: 54 Skąd: Katowice
#136 Wysłany: 28 Czerwiec 2019, 13:41
Nie można pobrać wersji full z serwerów wskazanych przez Olamagato.
Czy ktoś ma może linka do strony z plikiem? (prócz chomika...:))
Z góry dziękuję za przychylność.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum