Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#122 Wysłany: 14 Maj 2013, 17:52
Ukazał się mały filmik dot. zapowiedzi wprowadzenia czołgów do WarThunder.
Nic nie ma w nim ciekawego, ale dla zainteresowanych link: WG Grounds Teaser
A- alfa testy czołgów trwają od około kilku tygodni.
B- alfa testy marynarki podobno trwają już miesiące nie tygodnie (może ma to dodatkowy związek z wprowadzanymi na mapy statkami i okrętami? Kto wie...)
Ja mam inne pytanie. Proste, tu są ludzie którzy mieli szanse dostać się do alfy Warthunderowskich szypów. Na jakim stopniu zaawansowania są, jak się gra, kiedy sądzicie że wypuszczą.
_________________ Ma Anglia Nelsona i Francja Villeneuve'a,
Medina-Sidonia w Hiszpanii żył,
A kto dziś pamięta Arenda Dickmanna?
To polski admirał, co z Szwedem się bił.
Ja jej nie wykluczam. Jest ona bardzo prawdopodobna- pierwszy teaser wersji patcha zawsze pojawia się kilka tygodni przed samym patchem. Ponieważ wielkość uptade'a jest większa, a sam uptade ważniejszy, liczyć trzeba na dłuższy czas oczekiwania. Ale już trochę czekamy, to raz, dwa, zaczynają tworzyć się klony WOT , różne gorsze lub lepsze navy battle'y, więc nisze się zapełniają a konkurencja rośnie. Wytwarza się w ten sposób presja, by jak najszybciej wprowadzić choćby część zaplanowanego materiału. Pamiętajcie też, że samoloty są też sporym "poligonem doświadczalnym" dla silnika gry, dla Ai, dla balansu ekonomii, fizyki i innych pierdół.
#128 Wysłany: 27 Czerwiec 2013, 17:12
Do alfy były zapisy jakiś czas temu, kilku szczęśliwcom się udało (mi nie).
Szanse aby dostać się obecnie do grupy testerów są praktycznie zerowe.
Ze źródeł mi wiadomo że praktycznie nie dzieje się w temacie dużo (co nie znaczy że się nic nie dzieje), ale na szczegóły raczej nie ma co liczyć.
Niepotwierdzone plotki głoszą że czołgi mają być dostępne w okolicach września / października, a okręty w końcówce roku.
Autorzy zapowiadają 100 modeli pojazdów w grze. Obecnie za samą rejestrację można otrzymać 50 golda - klimatyczny trailer i rejestracja dla chętnych dostępna tutaj.
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 27 Czerwiec 2013, 17:16, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#129 Wysłany: 27 Czerwiec 2013, 18:50
a wy gracie w war thunder ze sobą?
Jesteście na vento?
Czy każdy gra osobno, i nie gracie razem
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
jak wejdziecie w zakładkę warthunder, navy , są tam rozbite okręty na grupy . W tym łodzie podwodne. Czyżby om nom nom Szcz do boju? Zawsze chciałem popływać radziecką myślą powodną to raz, dwa mam nadzieję na Ko-hyoteki i okręty typu ST :3
Co będzie, zobaczymy. Ciekawi mnie co wymyślą w kwestii japońskiej myśli technicznej. O ile Amerykanie i Brytole mają ciężkie czołgi, to już Japonia tu leży, kwiczy i nogami grzebie.
Imię: Mati
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#132 Wysłany: 27 Czerwiec 2013, 21:11
Mnie najbardziej ciekawi jak będzie wyglądać naprawa i dozbrajanie w bitwie (jak w samolotach naprawy po wylądowaniu) i jak będzie wyglądać tryb gry realistycznej (będziemy siedzieć na mostku czy co?)
#133 Wysłany: 28 Czerwiec 2013, 06:53
A niby dlaczego miałoby wyjść wcześniej?
Jest czerwiec. Udostępniono teaser (a nie trailer), a oprócz screenów zamieszczonych tutaj nie ujawniono niczego, nawet drzewek rozwoju nie wspominając o gameplayu.
Po za tym we wrześniu wiara wraca z wakacji, więc jest możliwość zarobić i przetestować zarazem obciążenie serwerów.
Okrętów podwodnych nie będzie na chwilę obecną, ale jest szansa że się pojawią w odległej przyszłości (podkreślam: szansa).
#135 Wysłany: 3 Lipiec 2013, 21:41
Co prawda nie ma żadnych nowości dot. przyszłych okrętów w grze, ale podczas przeglądania zasobów internetu natrafiłem na pewien filmik.
Pamiętacie historię zatopienia okrętów HMS Barham lub HMS Hood?
Nie wiadomo czy przepadkiem takie smaczki nie będą dostępne w grze... to byłby nokaut dla studia Wargamming z ichnimi okrętami...
BTW. Takie smaczki nie są obecnie obserwowane. Zwykle są to błędy lub wersje rozwojowe, które przypadkiem zostały upublicznione. Innym przykładem był pojedynek artyleryjsko-torpedowy między japońskimi niszczycielami a brytyjskimi krążownikami.
"Bug" został po tygodniu po cichu usunięty z serwera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum