Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
jak by ktoś mi napisał że tak powiem łopatologicznie ( łopatologia ) jak na imageshack.us! zrobić żeby zapisać ten obrazek bo normalnie niewiem czego na forum niemoge dodać innch obrazów co przedtem normalnie dawałem a obrazek widziałem w tym imageshack programie ze jest tylko jak go tu dodać co ?http://yfrog.com/jcdscf0482zj
łoł tu sie udało niewiem jak i trzeba adres skopiować ale jest
to miał być brudas ten transporter jak sie jeździ po stepach ukrainy to niestety tak sie wygląda miałem zamieścić te zdięcia w odwrotnej kolejności ale tak wyszło że transporter gotowy wyszedł jako pierwszy ale to pikuś teraz daje fotki jak go budowałem no i troche piechoty jeszcze
wiec teraz troche następnych fotek transportera
chyba wykożystałem limit na zdięcia bo program niechce ich przetworzyć ale to co dałem to i tak wystarczy ( narazie ) trzeba dalej kleić modele następne bo za miesiąc wystawa modelarska
Ostatnio zmieniony przez PL_HUBAL 5 Styczeń 2010, 15:26, w całości zmieniany 3 razy
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#27 Wysłany: 5 Styczeń 2010, 08:28
Sieczek taka uwaga:
W czasie pisania posta masz na powyżej proste narzędzia edycji.
Jest coś takiego jak [Img] - znaczy to, że jak to naciśniesz i w okienku wkleisz link do obrazków, to te obrazki będą bezpośrednio widoczne.
Naprawdę, bardzo przydatna opcja.
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 5 Styczeń 2010, 08:29, w całości zmieniany 1 raz
niewiem ale zrobiłem tak jak mówiłeś i dałem podgląd i nic sie nie stało komp pomielił i tyle chyba pozostane przy tym co robie ..... dam pare fotek piechoty w prowizorycznej makiecie no i jeszcze zapomniałbym... został mi jeszcze motocykl tu widać z ilu składa się części oceńcie sami
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#33 Wysłany: 5 Styczeń 2010, 22:13
Zauważ, że link jaki wkleiłem miał pełną ścieżkę do pliku JPG, który umieściłeś na serwerze.
Nawet jak robię odnośniki przez Imageshack, to daję link do pliku a nie do jakiś skrótów miniaturek czy Bóg wie czego...
powiem tak motor jest jeszcze wybrudzony ale mu fotek nie porobiłem jeszcze teraz jest ładny bo czysty nawet opony są za czarne ale zaręczam jak zrobie pare fotek jak wygląda po obrudzeniu ... lepiej nie mówić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum