Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: K Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 243 Skąd: 3miasto
#21 Wysłany: 5 Grudzień 2008, 14:46
PL_tnnn napisał/a:
U was mozna grac z AutoCrew czy gracie full manual?
jakie stacje chciałbyś mieć na autocrew? normalnie dla OP ustawiamy na auto: TMA, ActiveIntercept i EW. Reszta działa w trybie ręcznym żeby nie zabierać frajdy.
Grindler (Twoj post pojawil sie juz po moim odpisaniu) - Ja to po prostu chyba musze ogolnie przecwiczyc nieco dowodzenie okretem (oraz ich interfejsy) - jak na razie gralem tylko na najlatwiejszym poziomie i staram sie po prostu ogarnac co sie wokol mnie dzieje (chociaz juz np stanowisko ogniowe mam calkiem obcykane ;D).
Ostatnio zmieniony przez PL_tnnn 5 Grudzień 2008, 14:56, w całości zmieniany 1 raz
#24 Wysłany: 5 Grudzień 2008, 20:49
PL_tnnn napisał/a:
To ja jeszcze chyba musze do Akademii wrocic
każdy kiedyś zaczynał, skoro już coś opanowałeś to tym bardziej nie powinieneś mieć oporu. Wielokrotnie powtarzamy, że w czasie gry ludzie z drużyny podpowiadają, a Ty przy okazji się uczysz. Nie ma co się czaić
jeżeli ktoś ma chęć, zapraszamy w piątkowy wieczór (21:00) na GameSpy. Zainteresowanych proszę o zadeklarowanie się wcześniej po której stronie chcą zagrać
#29 Wysłany: 11 Wrzesień 2009, 15:42
Cześć, szykuję rozgrywkę na piątek (18.09.09) -spotykamy się na GameSpy ok 21:00 (zwykle ok 6-8 osób). Wkrótce umieszczę szczegóły o scenariuszu, a będzie to teamplay -tym razem coś dużego na większą ilość osób. Ponadto chcę wypróbować mod RA_OPFOR, który dodaje szereg nowych platform między innymi: Udaloy, Delta IV, Ka-27.
#31 Wysłany: 15 Wrzesień 2009, 17:45
Witam
na piątek planujemy dużą rozgrywkę (ok 4h), tym razem z nowym dodatkiem do DW, o którym kilka słów wspomniałem wcześniej. Zamierzam wykorzystać kilka nowych grywalnych platform, poniższy link prowadzi do opisu scenariusza:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum