Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#22 Wysłany: 27 Luty 2010, 17:26
sOnar napisał/a:
Nierealne jest wykonanie tego ze względu na ograniczenia engine'u SH3 tes.
Jest realne, patrz mod Thomen Ships.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
sOnar [Usunięty] Kommodore
#23 Wysłany: 27 Luty 2010, 17:34
Mówiłem o płynnej zmianie obrotów silnika Jacek...
tnnn Jak to się miało w praktyce? Od którego roku były stosowane i jaka była bezawaryjność zapalników kombinowanych?
To bylo pytanie a nie stwierdzenie
Jak popatrzylem teraz w "Zelazne rekiny Donitza" to na stronie 144 mamy tabelke z zapalnikami stosowanymi w roznych modelach torped (jednak ich oznaczenia niewiele mi mowia). Z tekstu na stronach nastepnych mozna jednak wnioskowac, ze faktycznie byl podzial na uderzeniowe i magnetyczne (chociaz link ktory podalem mowi o "Combination impact and magnetic Pistol (detonator) for use in ATO and ETO torpedoes" - czyli TI, TII i TIII). Tak wiec sam juz nie wiem A czy taki zapalnik dalo sie wymienic na morzu?
--
A Thomen Ships dziala naprawde?
sOnar: A Ty zapominasz ze Twoj glowny mechanik ma lvl 20 i skilla "ignoruje prawa fizyki"
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#25 Wysłany: 27 Luty 2010, 19:23
PL_Marco napisał/a:
Mnie ciekawi jedno, wiele osób narzeka na to ze w SH V będzie odwzorowany U-Boot w środku, często słychać było głosy że nie będę się gapił na pracujące silniki etc.
A tu nagle cięgnie ludzi właśnie do tego...
Nie żebym był przeciw takim modą, bo jednoznacznie wnętrze z moda jest lepsze niż "oryginał" który będzie w SH V (nie ma wątpliwości bo to widać gołym okiem, głownie tą ciasnotę w modzie do SH III choć w oczy kuł brak ludzi).
hehehe
Jak widać na trudne pytania unika się odpowiedzi.
Może po prostu dużo osób jest zbyt mocno zawiedzionych że SH5 ≠ SH3 2.0 ?
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#28 Wysłany: 12 Październik 2010, 20:01
Mam takie pytanie. Czy nie gryzie się ten mod z GWX 3.0? Bo gdy ładuję jakąś misję z tym modem pojawia mi się podczas ładowania błąd.
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
sOnar [Usunięty] Kommodore
#29 Wysłany: 12 Październik 2010, 21:25
PL_Matrose napisał/a:
Ja bym chciał w 6 części o ile będzie, zagrać RN OP albo znowu US OP. Ogólnie wszystko chapnę tylko nie U-booty... One mnie wypaliły...
a coś Ty Matros pograł na u-bootach... mniej niż nic...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum