Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Marek
Ulubiona Gra: życie
#23 Wysłany: 6 Styczeń 2010, 00:40
Zawsze pisząc misje zadaje sobie pytanie czy kapitan odpowiedzialny za okręt i zycie swojej załogi znalazłby sie w danym miejscu i okreslonej sytuacji. Jak juz misja ma być z rodzaju samobójczych to niech sobie gracze sami wybieraja czy chca wpływac na mielizny i z której strony.
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#26 Wysłany: 6 Styczeń 2010, 13:18
sOnar napisał/a:
Ta i Ostatni konwój Finuś
misje te są rzeczywiście bardzo trudne i sporo było na nie narzekań. Z drugiej strony szczególnie Overlord, grany przeze mnie dwa razy dostarczył mi naprawdę sporo emocji. Za pierwszym razem, gdy walczyłem z DDkami, a Matrose bezkarnie topił desantowce. Za drugim razem, gdy już sam topiłem, a potem z Tesem i Finkiem zagryzałem paznokcie patrząc na zegarek i nasłuchując otoczenie.
Takie misje są fajne i raz na jakiś czas warto w nie zagrać.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
To prawda, ale zgodzę się też, że powinny być "raz na jakiś czas".
Overlorda właśnie za te obgryzanie paznokci lubię. Pamiętam 1 grę rankingową tej misji. Na 2 serwery po 4-5 graczy przeżyłem ja i na drugim serwerze 1 osoba, która... na koniec zaszarżowała i zginęła. Wróciłem wówczas z 2000 BRT, ale żywy. Jakoś mnie chyba KIA w Overlodzie omijało...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum