Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Kiedy ? Napisz do mnie. I zkoluj pare ludzi. Jaki poziom ? Latwy, normalny, ciezki, czy realistyczny ? Ja bym powiedzial ciezki, gdyz w realistycznym nie mam szans, gdyz mam Modpack od AOTD i tam nikogo nie mam do dyspozycji, wszystko musze sam obliczyc. A to nie umiem
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#24 Wysłany: 15 Listopad 2005, 14:53
Na VENTO nie wejdziesz dopoki Twoj profil nie zostanie na nim aktywowoany a zeby tak bylo musisz do PS przynalezec:)
Imię: Maniut Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Cze 2005 Posty: 842 Skąd: koło morza
#25 Wysłany: 15 Listopad 2005, 15:28
No i masz gotowa odpowiedź, baz Venta nie ma grania - choćby aby uatalić szczegóły itp, ponadto bez Hamachi, też nie pograsz, - nie uznaję serwerka U-bisoftu, A żeby mieć hamachi
znów musisz być w PS i koło się zamyka, wal do Przema..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum