Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Dariusz
Ulubiona Gra: Panzer General I, Panzer Corps, SH3 Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Lis 2015 Posty: 276 Skąd: Gdańsk
#22 Wysłany: 5 Styczeń 2016, 21:44
Nie wiem czy mi się wydaje tylko, ale teraz korzystając tylko z mapy, hydro i sonaru mam wrażenie że eskorta szybciej odpuściła. 4 okręty szukały mnie przez ok godzinę czasu gry. Skierowałem się bezpośrednio na konwój i po kilku nie udanych atakach z ich strony, odpłynęły a ja dalej płynę wprost na konwój, już bezpieczny - chyba
Polecenie wydane z poziomu menu, nie działa faktycznie. Tylko ręczne.
To mi się raczej wydaje. Po prostu mam nie najlepszą pogodę i eskorta gubi mnie. Ale dzięki sonarowi mozna stwierdzić, kiedy się oddalają i wtedy przyspieszać. Eskorty naliczyłem w tej chwili 9 statków, a lotniskowiec już tylko 6k metrów. Zaczyna mi się podobać
Ostatnio zmieniony przez melis 5 Styczeń 2016, 22:01, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum