Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
„Kuj żelazo póki gorące”, „Jak się powiedziało A, to trzeba powiedzieć B”, „Idź za ciosem”.
Dzisiaj po 23 spróbuję założyć w WT Dywizjon „Polishseamen WT” tag „PLSM”.
Jeżeli ktoś już podjął działania w tym kierunku, proszę o info w tym temacie do godz. 23.00 dzisiaj, aby uniknąć zdublowania dywizjonu.
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#44 Wysłany: 20 Listopad 2019, 19:42
@PL_Mirko
ja nic w tym temacie nie robiłem. Jak dobrze czytam - trzeba zapłacić. Oczywiście się dokładam.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
@Finek
PS - PlayStation - prefiks używany przez graczy tej właśnie konsoli. Nie sądzę, żeby, ten tag był jeszcze dostępny. Nie mogę w tej chwili sprawdzić, jak wrócę do domu sprawdzę.
Oprócz taga, inne dane dywizjonowe można zmieniać w późniejszym czasie
Chyba nie zrozumiałeś – Olek nie ma w tej chwili czasu, jest młodą osobą „na dorobku” – nie ma sensu go obciążać – a zarobiony „Gold” przyda mu się w grze.
@Jacek
To naprawdę nie są duże pieniądze i nie ma sensu robić zrzutki. Przyjmijmy, że to jest moja część składki na założenie nowego Forum. Ja wiem, że „się nie pali”, ale temat nowego Forum Przemek poruszył chyba w marcu a mamy listopad.
Dywizjon [PS] - "Persian Soldiers" - byli szybsi od graczy PS4.
Stało się - mamy własny dywizjon w War Thunder - PolishSeamen, tag =PLSM= .
Proszę składać aplikacje wg instrukcji na stronie: Dołączanie do Dywizjonu
Oczywiście członkowie i sympatycy Klanu mają miejsce pewne.
W czwartek do godz. 13.00, postaram się przyjąć pierwszą falę rekrutów a drugą dopiero po 23.00.
Więcej szczegółów (przekazanie dowodzenia, propozycje zmian opisu dywizjonu itp.) jutro po 23.00 i w piątek.
Zatwierdzony, podobnie jak i Olek0849.
Zaznaczyłem opcję "Automatycznie dołącz do dywizjonu", więc teraz wystarczy złożyć aplikację aby dołączyć do Dywizjonu.
Mam nadzieję, że nie dołączą jacyś obcy, niesforni gracze
Odznaczyłem opcję "Automatycznie dołącz do dywizjonu", więc na zatwierdzenie Apki ewentualnie trzeba poczekać.
W piątek będę wieczorem na Discordzie, załatwimy resztę spraw związanych z Dywizjonem.
Dobrze byłoby spotkać i zrobić "burzę mózgów".
Na tę chwile jest Nas 8 - ja i "Stara Gwardia" PS, Andrev zastępcą - taka procedura.
Mnie cieszy, że codziennie są na Discordzie osoby, które chcą popływać. I to nie cały czas te same. Wczoraj do gry dołączył tesu, liczymy na pojawienie się Qbika...
Nie ma problemu z pływaniem, zdałaby się tylko lista nicków gdzieś, bo ja mam trochę inny niż tu. (Samo Hrothgar)
_________________ Ma Anglia Nelsona i Francja Villeneuve'a,
Medina-Sidonia w Hiszpanii żył,
A kto dziś pamięta Arenda Dickmanna?
To polski admirał, co z Szwedem się bił.
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#57 Wysłany: 23 Listopad 2019, 07:57
PL_Daritto napisał/a:
Znaczy....chyba muszę jednak zainstalować DISCORD :PPP
Zakupie sobie dziś jakieś słuchafony z majkiem i spróbuję
Gratulejszyn papa Andrev
Zapraszamy, zwykle reszta graczy dostosowuje się do poziomu statków najmniej zaawansowanego w progresie gracza, więc przy wspólnej grze nie będziesz rzucany na głęboką wodę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum