Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Ello zadam najprostsze, pytanie. Z kąd zciągnąć Warship mod Essentials bo widzę, że jest wszystko zmienione począwszy od ikonek, mapy, i środka okrętu. Chciałbym moda zapodać do sh3 i sobie w niego pograć. Dajcie linka co by zciągnąć tegoż moda
Zaje..... .... ., jest ten mod dzieki za linki , a jeszcze jedno np. jak postawie serwer z misja i inni wezma uboty a ja okret nawodny to nie wywali nikogo do windy?. Pytam sie bo nie mialem okazji tego oficjalnie testowac.
Wczoraj wieczorem po patrolu w ramach relaksu , z ORP_Sep postanowilismy pobawic sie modem na multi. I klops. Uzywajac tego samego extraktu GeI , i tak samo wybranych jednostek nawodnych IXD2 walilo nas do windy az milo. Co natomiast dziwnego? grajac na multi pojedynczo i stawiajac misje swoje nie te wpisane w mod wszystko gra jak ta lala , co moze byc nie tak?. Grajac samemu jest cacy a grac z kims to juz niebardzo.
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#49 Wysłany: 22 Kwiecień 2011, 15:14
Może włączyliście WSM na UTW
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Próbowałem znaleźć temat z instalowaniem moda, ale nie wchodzą (linki stare nie działają). Dajcie albo działający link albo po prostu powiedzcie jak :}
_________________ Ma Anglia Nelsona i Francja Villeneuve'a,
Medina-Sidonia w Hiszpanii żył,
A kto dziś pamięta Arenda Dickmanna?
To polski admirał, co z Szwedem się bił.
Nie, właśnie nie instalowałem, ale się wkurzyłem i zacząłem kombinować, teraz działa choć mam jeden problem- savy oprócz w bazie przed i po misji nie działają.
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#53 Wysłany: 25 Czerwiec 2011, 21:15
to się zgadza, jeśli grałeś na normalnym SH III i zapisałeś misję i chcesz ją dokończyć na WSM to nie da rady
nie, zacząłem kariere już w WSM . Ale co tam pływanie "kieszonkowcem" wynagradza wszystko. A jak dojdziem do Scharnhorsta.
#55 Wysłany: 26 Czerwiec 2011, 16:15
zacznij kampanie od 1942 to od razu będziesz miał scharnhorsta
#59 Wysłany: 27 Lipiec 2011, 12:23
to jest mod czy 25% tego moda, najpierw chyba trzeba go dokończyć bo wątpię żeby kompletny mod miał tyle bugów a raczej nie dociągnięć
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: Silent Hunter 3 Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 25 Lip 2011 Posty: 13 Skąd: z Pokładu u-107
#60 Wysłany: 27 Lipiec 2011, 12:42
PL_Hunter_Silent13 napisał/a:
to jest mod czy 25% tego moda, najpierw chyba trzeba go dokończyć bo wątpię żeby kompletny mod miał tyle bugów a raczej nie dociągnięć
To prawda że ma mnóstwo błędów ale pływając DD, CL i CA jest super i uważam że to wersja mada nie jest pełna bo nie ma żadnego CV a Chinese U-47 pracował nad ni mi
_________________ War Ship mod 3.0 by Chinese U-47
ORP WICHER I ORP ORZEł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum