Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Maciej Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Maj 2006 Posty: 121 Skąd: Lublin
#41 Wysłany: 9 Marzec 2010, 20:49
obesrwowałem cały wątek i powiem tak - ja bym dał sobie spokój z sh5 póki co jeśli ani stare stery ani nowy reinstall windy nic nie dają powód najwyrażniej leży w zgrzytach konkretna konfiguracja sprzętowa > gra > stery a więc rozwiązania są takie:
1. czekać na nowego patcha
2. czekać na nowe stery do graficzki
3. napisać maile chociażby do tech supportu producenta kart/poszukać na zagranicznych forach czy mają ludzie to samo
tak tez i zrobie zaktualiozowalo mi patcha i to samo sproboje pokrecic karta jeszcze na gwarancji:P aa poki co bede gral bo gra jest super mimo bledow jest klmat jak sie ogladalo das boot:)
[ Dodano: 9 Marzec 2010, 22:27 ] http://www.youtube.com/watch?v=yRuxvn9aTl8 tu widac jak przod kadluba rozbija wode i ida fale tak samo z tylu spod srub u mnie jest tak ze z tylu wyrzucana woda sie nie rusza a z przodu nie ma tych fal ale jak printem naciskam szybko to jest ok tu wlasnie musze sie wdrazycw to bo tu pewnie lezy problem ale co i jak niewiem
[ Dodano: 9 Marzec 2010, 22:42 ]
pomysly mi sie skonczyly szukalem po necie i nic nie moge znalezc czyli cos nie tak jest u mnie trudno odpuszczam se jak ktos cos wie niech pisze wszystkim dziekuje za pomoc i rady
ten film to moj film:P posiadacze geforcow zrobcie mi screen z ustawieniami stera o cos takiego i opiszcie co macie wlaczone
kolcz jak zasponsorujesz m itakie ustrojstwo to prosilbym:) moja karta jest jak narazie dobra stalkera w full detalach w dx 10 ciagnelo opiszcie tylko co macie wlaczone w sterowniku
[ Dodano: 10 Marzec 2010, 18:24 ]
na poczatku jak zaczynam grac jest ok dopiero potem zaczyna wszystko znikac i sie nie ruszac fale przed u botem blyskawice wybuchy
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
dzieki marco klikam pomogl a panowie admini niech mnie usuna z forum skoro tak tu sie traktuje nowych uzytkownikow piszac swoj post nie mialem nawet ani zamiaru ani mysli komus kazac mi dac screena to tyle pozdrawiam wyzszych z forum
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#54 Wysłany: 10 Marzec 2010, 19:45
Łukasz SH napisał/a:
dzieki marco klikam pomogl a panowie admini niech mnie usuna z forum skoro tak tu sie traktuje nowych uzytkownikow piszac swoj post nie mialem nawet ani zamiaru ani mysli komus kazac mi dac screena to tyle pozdrawiam wyzszych z forum
Sluchaj facet, kultury wypowiedzi to chybe znasz tylko z definicji, nikt tutaj nie bedzie Tobie tylko uslugiwal i odpowiadal na posty. jesli ktos zna odpowiedz to odpisze albo jak bedzie mial czas, druga sprawa to zadawane pytania, wrecz zadasz odpowiedzi a gdzie PROSZE??
Imię: Maciej Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Maj 2006 Posty: 121 Skąd: Lublin
#56 Wysłany: 10 Marzec 2010, 22:26
generalnie z tego co się orientuję ustawienia default'owe jakości/odświeżań/synchro itp i na nowych sterach ATI czy NVIDII są OK więc nie trzeba przy nich właściwie nic grzebać
zwykle rozdziałka i ewentualnie poprawka bug'a z odświeżaniem (xp) w grach za pomocą np. reforce'a i można grać
były jeszcze inne bugi ale póki co wyeliminowali je twórcy sterów (np. wku***** hot key w ati czy problemy z gammą u nvidii)
Ostatnio zmieniony przez PudeL 10 Marzec 2010, 22:28, w całości zmieniany 1 raz
jednak to samo to tylko zludzenie bylo na poczatku ok potem znow to samo pyt teraz jest takie czy pamiec ram na plycie glownej ma w tym stopniu znaczenie bo mam 1.5 gb i w tabeli wyskoczyl zolty trojkat z wykrzyknikiem ze nie spelnia zalecanych wymagan bo juz niewiem grafika odpada zostaje ram
Imię: Michał Pomógł: 4 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Lut 2007 Posty: 330 Skąd: Pruszcz Gd.
#58 Wysłany: 10 Marzec 2010, 23:27
moim skromnym zdaniem jest to wysoce prawdopodobne. Grafika daję radę, ale nie wydala ram. Pamiętajmy, że komputer, to nie jeden podzespół, lecz cała konfiguracja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum