Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#82 Wysłany: 6 Listopad 2012, 21:15
Co mi tam po jakimś śmierdzącym ruskim bombowcu.
Kawanishi H6K4 "Mavis" to jest maszyna!
Co prawda malutkich, ale zestaw 12 bombek potrafi urządzić piekło na ziemi mniejszym celom.
Ale jak się fajnie bombarduje!
Lecisz, kukasz przez celownik i ładujesz, i ładujesz!
Taką krową jak przywaliłem z byka w lotniskowiec to od razu poszedł na dno, hehe...
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 6 Listopad 2012, 21:15, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#83 Wysłany: 6 Listopad 2012, 21:29
H6 to bestia, choć moim zdaniem trochę zbyt twarda. potrafiłem tym czymś latać przez całą grę i nabić wrogich myśliwców co nie miara. Ma 2 torpedy, 2X1000KG bomby, albo 12 tych małych :p no i mnóstwo wieżyczek (20mm w ognonie)
#88 Wysłany: 7 Listopad 2012, 19:50
Ano pamiętasz jak wspominałem o sterze kierunku? To tak samo zachowuje się teraz samolot przy próbie zmiany wysokości czy kierunku (wychył w bok i poderwanie nosa).
Ciężko opisac jak to wygląda... chodzi o to że wykonanie pętli nie jest płynne...
Może po prostu mam joya źle skalibrowango, ale dlaczego na simplifity działa wszystko dobrze?
#91 Wysłany: 10 Listopad 2012, 11:38
www.warthunder.com napisał/a:
Pełne doznania z symulacji walki są dostępne tylko dla tych, którzy nie ograniczają się do samej walki powietrznej. Dlatego oferujemy graczom War Thunder możliwość przetestowania swoich umiejętności w misjach, gdzie będą mogli zmierzyć się grając okrętami wojennymi.
Lotniskowce, krążowniki i inne okręty wojenne to interaktywne jednostki bojowe, poprzez które gracze będą mogli wpłynąć na dynamiczne misje PvE oraz na niektóre scenariusze w trybie PvP.
Skoro to oficjalne info, to możliwość gry pojawi się lada chwila.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum