Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#82 Wysłany: 28 Sierpień 2013, 20:07
Cytat:
Rozumiem, że dokładne dane miejsca zlotu (naszej bazy)
przecież już podałem wsio
Cytat:
jak i dane do wykonania stosownych opłat otrzymamy jakoś niedługo?
gość nie ma konta - więc zbieramy cash i płacimy gotówką jak zajedziemy
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#84 Wysłany: 28 Sierpień 2013, 22:40
2 noclegi po 35,- razem 70,-
No chyba, że zrobicie gościowi Waterloo czy Stalingrad (ale mam nadzieję, że do tego nie dojdzie) to wyjdzie drożej
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
Heh, nie sądzę, by były jakiekolwiek opcje na przeprowadzenie działań frontowych Jedzie dość dobrana ekipa, więc spodziewam się co najwyżej lekko zakrapianych sporów natury formalnej na dany temat
Znaczy tak - 70 pln, Giżycko, 6-8 wrzesień.
No i gitara - wszystkie informacje zakodowane.
A tak poza tym - o której godzinie się zbieramy na miejscu? Ja to chyba sobie zarezerwuję wolny piątek
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
#87 Wysłany: 29 Sierpień 2013, 11:52
Cytat:
Czy ogólnie, że krajobraz po bitwie ci chodzi?
No widzisz jaki jesteś domyślny sam sobie odpowiedziałeś.
Hmm...co do transportu - to może byśmy się umówili i jechali wszyscy o jednej godzinie
Ostatnio zmieniony przez PL_Adm.Lütjens 29 Sierpień 2013, 11:52, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#88 Wysłany: 29 Sierpień 2013, 18:19
PL_CMDR Blue R napisał/a:
Znajdzie się Jacuś u ciebie miejsce na Finka?
Jasne,
generalnie plan mam by wyjechać z pracy o ok. 11:30-11:45. Wcześniej nie dam raczej rady. Dobrze by było, byś razem z Lutjensem czekał na mnie w Sosnowcu, albo koło mojej pracy albo w McDonaldzie w Sosnowcu przy ul. Kresowej (do ustalenia). Wtedy nie tracilibyśmy czasu.
Po drodze zgarniamy sOnara z Częstochowy.
Czekam jeszcze na info od PL_Marco.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#90 Wysłany: 30 Sierpień 2013, 11:09
PL_CMDR Blue R napisał/a:
Nie ma problemu. To ten Mac obok egzotarium?
Tak, obok stacji Shella.
@Lutjens, dasz radę tam być ?
#91 Wysłany: 30 Sierpień 2013, 11:33
Jasne - w końcu to niedaleko naszego Estadio Ludowy
#92 Wysłany: 31 Sierpień 2013, 02:18
Ma ktoś z Was kontakt z Gregorym
Ostatnio był na forum 15.08.
Nie wiadomo czy jedzie czy nie
Myślałem, że pojedziemy razem z nim - a tutaj żadnego kontaktu.
Mam nadzieję, że się odezwie.
#94 Wysłany: 31 Sierpień 2013, 10:24
Słuchajcie komandorze - jedziecie tym co jedzie na Katowice - wysiadacie na przystanku, który prowadzi na Estadio Ludowy. Można wysiąść też przystanek dalej.
Jaki problem, żeby dojść do "Maca"
Ostatnio zmieniony przez PL_Adm.Lütjens 31 Sierpień 2013, 10:25, w całości zmieniany 1 raz
Szynowy = Koleje Śląskie. I potem trzeba zaś odpowiednią przesiadkę. Wiesz, KŚ nie jeżdżą ostatnio bardzo często i nie chcę wylądować, że muszę jechać tak, aby o 9:00 być w Sosnowcu i potem łapać o 9:50 busa, aby być na 10:10, bo następny pociąg jest tak, że bym o 12:20 był...
Od jutra jest nowy rozkład i zobaczę wogóle jak mam pociągi i potem przesiadki.
#96 Wysłany: 31 Sierpień 2013, 15:00
Ja pisałem o autobusach KZK GOP - wszystkie "800" co jadą na Katowice - stają koło Estadio Ludowy, Egzotarium.
Aha no i przewóz "D" jedzie tak samo.
Ostatnio zmieniony przez PL_Adm.Lütjens 31 Sierpień 2013, 15:03, w całości zmieniany 1 raz
#97 Wysłany: 31 Sierpień 2013, 15:39
Finku, chodzi mi o to by jak najmniej czasu tracić i być na miejscu jak najwcześniej. Jeśli znasz lepsze miejsce z punktu widzenia dojazdu to daj znać. Od Maca w Sosnowcu jedziemy bezpośrednio na Częstochowę.
Finku, chodzi mi o to by jak najmniej czasu tracić i być na miejscu jak najwcześniej. Jeśli znasz lepsze miejsce z punktu widzenia dojazdu to daj znać. Od Maca w Sosnowcu jedziemy bezpośrednio na Częstochowę.
Wiem i dlatego kombinować jutro będę, jak będzie nowy rozkład... Bo może akurat mam idealnie pociągi? A KŚ potrafi robić 2h przerwy i tych wolałbym uniknąć...
Jutro zobaczę, co i jak.
Finku, jak coś to dawaj znać i wal przez Wawę Będzie epicka podróż. Biorę ze sobą lapa, to po drodze możemy naparzać hehehe. Kabel sieciowy też się znajdzie a i switch będzie jak potrzeba hyhy.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum