Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Zaczęło się spokojnie. Ruszyliśmy w trójkę do punktu B, zostawiając Mirko z tyłu. Wkrótce doszło do pierwszego starcia. Ruska łajba poszła na dno... Niestety, zaraz potem poszedłem na dno ja...
Wziąłem LS-4 i dołączyłem do ataku na port, wspierając Flowerkę w szarży. W sumie nabiłem całkiem sporą liczbę zatopień i asyst, ale jednak wrogów było więcej i więcej i wreszcie barka mnie pokonała...
W tym czasie w walce o punkt B zatonął Mirko i razem ruszyliśmy kolejny raz do boju.. Postanowiliśmy opuścić port i udać się do punktu B... Mnie nie dane było dopłynąć.
Blisko punktu B zaatakowały nas samoloty. O ile odpędzanie ich szło dobrze, to gdy brakło amunicji (kolejny raz, do R-301 trzeba dokupić ponton z zapasami amunicji), stało się niewesoło... A na dodatek, wróg wygrywał. Naszą szansą był Andrev, który pilnował, aby punkty A i B były nasze...
He-100 był kolejnym wyborem. Nadleciałem nad Andreva, którego atakowały dwa samoloty. Jeden poszedł na mnie jako asysta, drugi był mój...
Momentalnie szala przechyliła się na naszą stronę. Mimo przewagi wroga w punktach, to nam zostały ostatnie jednostki i zajmując wszystkie punkty... Zostaliśmy... 2-3 nasze samoloty, 2 jednostki nawodne (nasze) i 1 wrogi dwupłat, który nic nie mógł zdziałać.
Wybrałeś karkołomne rozwiązanie - wygląda to nieelegancko.
Jeżeli chcesz, aby obrazki ukazały się w tekście, wyślij je na jakiś hosting np. ImageShack i w tekście wklejasz adres obrazka z tagiem [IMG]. Wtedy będzie to wyglądało elegancko
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#6 Wysłany: 16 Listopad 2019, 12:04
Zaraz zaraz a dlaczego mnie tam nie ma??? Finek moze jakas instrukcja jak krok po kroku dolaczyc itd
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#7 Wysłany: 16 Listopad 2019, 12:16
PL_U-96 napisał/a:
Zaraz zaraz a dlaczego mnie tam nie ma??? Finek moze jakas instrukcja jak krok po kroku dolaczyc itd
Wystarczy się porozumieć na chacie w grze.
Jeżeli jestem jest ktokolwiek z nas dobrze dać info na czacie gry*, zakładamy zespół (squad) do 4 osób, i gramy wspólnie.
* w czasie trwania misji nie pojawia się info o nowych wiadomościach, trzeba cierpliwie odczekać aż gracz wróci do garażu / lobby.
Wybrałeś karkołomne rozwiązanie - wygląda to nieelegancko.
Niestety, ale mam już doświadczenie, z utratą obrazków na hostingach darmowych... A tu mam gwarancję, że "będą".
Może po prostu następnym razem zamieszczę w temacie "ciekawe zdjęcia" oryginały i załączniki w temacie z opisem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum