Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
O witamy przedstawicielke płci piękniejszej teraz patrole nabiorą całkowicie innego wymiaru mam nadzieje iz koleżanka preferuje okręty podwodne W razie pytań pytan chętnie udziele pomocy
Pozdrawiam PL_HUBAL
_________________ "...Jesteście nabrani, tak bardzo nabrani..."
T.Love
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#3 Wysłany: 30 Styczeń 2006, 17:46
WITAMY serdecznie po wiecej INFO zapraszam do mnie na GG
Pomógł: 2 razy Wiek: 40 Dołączył: 07 Cze 2005 Posty: 112 Skąd: Kraków
#4 Wysłany: 30 Styczeń 2006, 19:35
Salve femina!
A więc czas najwyższy rzucic tekstem z "Das Boot": " Na, Männer, wir haben Gast am Bord..." i dodac- "...ein besonderen Gast!" i od tej pory "Na, Männer..." będzie już nieaktualne
Co prawda ja jeszcze nie pływam, bo wyznaję tylko SH III, ale z tego co widzę już niedługo..... Mimo wszystko życzę stopy wody pod kilem!
Pozdro, Bahr
_________________ Tuitio fidei et obsequium pauperum
Imię: Maniut Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Cze 2005 Posty: 842 Skąd: koło morza
#17 Wysłany: 6 Luty 2006, 00:01
Egon CHOPIE !!!!! kupę czasu jak zamilkłeś, już myślałem, ze coś Ci się stało.
powiedz szczerze, czy jeszcze wrócisz do nas do gier ????.
Tak prawdę mówiąc, to brakuje Ciebie na tym forum,
Kurde, ruszaj Dupsko i w morze !!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum