Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Pomógł: 3 razy Wiek: 67 Dołączył: 10 Paź 2005 Posty: 84 Skąd: Warszawa
#1 Wysłany: 20 Październik 2005, 14:31 Witam
Witam wszystkich pogromców fal i głębin, z zaciekawieniem oglądam Waszą stronę, sam "bawię" się symulatorami morskimi WW2 od "zawsze" zaczynając od Das Boot, potem SH1, 2, teraz 3 z RUb1.44 to pod wodą, oczywiście też DD, pozdrawiam i życzę tyle samo powrotów co wyjść w morze i DUŻO zatopień
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#2 Wysłany: 20 Październik 2005, 15:51
WITAMY, no swoja droga pamietam DAS BOOT na PC, miala jakis tam swoj klimat generalnie ale raczej ni bylo to symulator a bardziej strzelanina:)
#6 Wysłany: 21 Październik 2005, 14:06
Witam i dzięki za ciepłe przyjęcie, SH3 na razie testuję (3 patrol w toku) trochę jestem zawiedziony, bo nawet z RUb 1.44 w początkowej fazie wojny do wszystkiego co pływa strzela się jak do kaczek, porty wroga są puste (przynajmniej ja nie spotkałem w nich statków), ale pocieszam się że podobnie jak w SH2 później będzie "pod górkę", zniesmaczył mnie też model okręt podskakujący w zanurzeniu jak pusta beczka, ale może kiedyś ktoś to poprawi, to tyle z moich wynurzeń, AHOY.
Imię: Jacek Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 29 Maj 2005 Posty: 215 Skąd: Szczecin
#7 Wysłany: 21 Październik 2005, 18:18
W celu doświadczenia większych doznań proponuję pograć z nami w trybie multi właśnie w stare ale bardzo dobre SH II i DC.
Tam dopiero się dzieje !!
O strzelaniu do kaczek możesz wtedy zapomnieć
#9 Wysłany: 22 Październik 2005, 17:45
Cytat:
Hehe a nawet zaryzykuje stwierdzenia że z początku sam możesz poczuć sie jak "Kaczka"
To na pewno, czasami grałem sam ze sobą na LANie, niezła szkółka, gdyby mnie znudziło SH3 to z chęcią odkurzę starą wersję, zamienię nick na b. ludzki i do Was z przyjemnością dołączę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum