Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Dowodcy DD:
PL_JACA: USS Benson-przezyl
PL_Rapciu: USS Randue-przezyl
PL_Szyszek: USS Mulat-przezyl
Dowodcy Sub:
PL_Marco: U-750-zatopiony przez PL_Szyszaka
PL_HUBAL: U-2229-przezyl
Pogoda angielska, a wiec gesta mgla i do tego 1.00 w nocy. Warunki bardzo kiepskie. Jednak pierwszego suba wykrylismy za pomoca naszej cudownej broni- radaru. Jakis beztroski sub plynal sobie pelna para na powierzchni w roku 1944r Zanim nasze pociski go dosiegly zdazyl skryc sie pod woda... PL_Jaca juz mu jednak nie odpuscil Po okolo 15 min znalazl drugiego "szkodnika" i zaczelo sie robic goraco Dwa suby niedaleko siebie i posrodku PL_Jaca Razem z PL_Szyszakiem zdazylismy na czas i gdy ja podawalem namiary PL_Szyszak bezblednie zrzucil swoje bomby na PL_Marco tym samym eliminujac o 50% zagrozenie dla konwoju Tropilismy PL_Hubala do konca gry, kilka razy oberwal naszymi bombami jednak wil sie jak waz i zadna z naszych glebinowek nie byla na tyle celna by wyeliminowac Hubalka z gry... Najwazniejsze jednak ze konwoj przetrwal w stanie nienaruszonym a to sie liczy najbardziej
26 marca 2006 godz 0048.JPG
Plik ściągnięto 25 raz(y) 56.85 KB
_________________ ...BOZE WESPRZYJ NAS, A PRZYNAJMNIEJ NIE POMAGAJ MOJEMU WROGOWI I POZOSTAW RESZTĘ MNIE....
Ostatnio zmieniony przez PL_Rapciu 26 Marzec 2006, 03:01, w całości zmieniany 1 raz
Pogoda była faktycznie paskudna
A ja chyba wróce do Akademi Morskiej a celu jakiegoś szkolenia
Bo spanikowałem i nieumiałem odpalić "ręcznie" TV z rufy
(chciałem odpalić ją do DD ale zanim się obróce minie dużo czasu
brakowało mi 90 stopni a czas leci i skonczylo sie jak widac )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum