Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
PL_HELLBOY: Akatsuki - przetrwał, bez sukcesu
PL_Marco: Etorofu - przetrwał, przyczynił się do zatopienia Lisia
PL_Rapciu: Tenryu - przetrwał, bez sukcesu
PL_Skubi: Akizuki - przetrwał, zmasakrował z działa suba Adamusa8 i go zatopił
Dowódcy Sub:
PL_Adamus8: SS Tuna - zatopiony przez Skubiego
PL_Lisiu: SS Sargo - posłany na dno przez Marco
PL_Teo: SS Saury - prztrwał jako jedyny Sub
Pogoda: Dobra
Godzina: 07:45
12 Lipiec 1942
Morze Wschodniochińskie niedaleko Okinawy
Misja trudna dla DD (jak każda ). Wszyscy oprócz mnie mieli pasywne sonary
i długo spadające bombki (Ja za mase bombek, które szybko opadały i aktywny sonar zapłaciłem prędkością w porywach tylko 19 węzłów ).
Tylko umnie jako taki sonar był inni mieli tragedie. Rabe omal nie trafił na 2 torpedy, omineły go z jednej i drugie burty, pomyślicie że miał szczęście?? Nic bardziej mylnego Skubi to miał szczęście w jego burte trafiły 2 torpedy od Tea i żadna nieeksplodowała!!
Gdyby nie tzw. "markery" na mapie to byśmy nie znaleźli żadnego Suba
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 21 Maj 2006, 14:42, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum