Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Co prawda to nie pierwszy post tutaj, ale nie zawadzi się przywitać.
Przy okazji pragnę podziękować Gromowi, bo w sumie przez niego tu trafiłem (z forum Jagdigera).
Za jakiś czas chętnie bym z wami popływał, ale nie wiem czy net (pomijając umiejętności ) mi na to pozwala (128kbs przez radio). Zresztą SH2, mimo zainstalowanych obu patchy i najnowszych sterowników do NVidii, nadal świruje i zamiast samych statków pojawia mi się tylko ich dym. Czy to dyskwalifikuje?
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#4 Wysłany: 1 Czerwiec 2006, 12:30 Re: Witam i ja.
Veider napisał/a:
Co prawda to nie pierwszy post tutaj, ale nie zawadzi się przywitać.
Przy okazji pragnę podziękować Gromowi, bo w sumie przez niego tu trafiłem (z forum Jagdigera).
Za jakiś czas chętnie bym z wami popływał, ale nie wiem czy net (pomijając umiejętności ) mi na to pozwala (128kbs przez radio). Zresztą SH2, mimo zainstalowanych obu patchy i najnowszych sterowników do NVidii, nadal świruje i zamiast samych statków pojawia mi się tylko ich dym. Czy to dyskwalifikuje?
WITAMY
Wywal najnowsze stery do NVIDI gdyz to one sa problemem zainstaluj stabilna wersje DETONATOROW np. 41.09 SH2 i DC smigaja na nich i najnowsze gry tez takze do dziela. Co do lacza to zagrasz z nami i bedziesz wiedzial co i jak:)
P.S. Po wiecej INFo wal do mnie na GG
_________________ capt. TUPOLOV commanding
Veider [Usunięty] Kommodore
#5 Wysłany: 1 Czerwiec 2006, 18:12
Działa! Przemo, masz u mnie browar.
Jeszcze dla wprawy pośmigam przed komputerowymi DD i się może kiedy zmierzymy. A tera odmeldowuję się i pod wodę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum