Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#3 Wysłany: 25 Marzec 2010, 07:54
ooooo MANIEK jak milo Cie widziec, eeeeeeeee slyszec, tfuuuuuuu czytac:)
Imię: Archeos
Ulubiona Gra: SH3, S.T.A.L.K.E.R, Civilization Pomógł: 2 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Maj 2005 Posty: 54 Skąd: Łódź/Warszawa
#5 Wysłany: 25 Marzec 2010, 09:34
Kod:
Uważaj PL_U-96 bo tu admini za offtopy warningi dają
@Maniek
No właśnie bezskutecznie szukałem od pewnego czasu. Niestety chyba projekt dioramki upadł w najwcześniejszej fazie, bo za inne materiały niż plastiki się nie biorę.
Przynajmniej więcej energii i czasu przeznaczę na przerobienie Ravell'owskiego U99 na U100..
Imię: Maniut Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Cze 2005 Posty: 842 Skąd: koło morza
#6 Wysłany: 25 Marzec 2010, 09:36
Archeos napisał/a:
No właśnie bezskutecznie szukałem od pewnego czasu. Niestety chyba projekt dioramki upadł w najwcześniejszej fazie, bo za inne materiały niż plastiki się nie biorę.
Noo wyobrażam sobie dioramę z jedynym, plastikowym dostępnym Wilkiem w skali 1:50 toż chałupy by Ci zabrakło
Imię: Archeos
Ulubiona Gra: SH3, S.T.A.L.K.E.R, Civilization Pomógł: 2 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Maj 2005 Posty: 54 Skąd: Łódź/Warszawa
#9 Wysłany: 25 Marzec 2010, 11:49
Zgadza się wszystko.
Widziałem takowe kiedyś u Ciebie na stronce. Naprawdę świetna robota. I qrde.. Ile radochy później z pływania. Oczywiście kiedy wyważenie stępki jest prawidłowe bo coś chyba Ci sprawiało problemy?
Ok, temat chyba do zamknięcia, bo mi już wchodzi kolejny OT.. Najważniejsze że padła informacja, że nie ma modelu ORP Wilk w plastiku.
Ostatnio zmieniony przez Archeos 25 Marzec 2010, 11:51, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum