Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Pomysł przyszedł mi do głowy po krótkiej wymianie zdań na shoutbox; rozejrzałem się po forum i nic takiego nie znalazłem (chyba że jakoś mi umknęło). Może warto zacząć dyskusję która zbierałaby w jednym miejscu uwagi i doświadczenia z "grzebania" w grze?
Na www.ubotwaffe.pl istnieje np. temat o "odświeżeniu" SH2, ale pojawiły się w nim głównie nazwy modów. A niejeden gracz zapewne próbował różnych kombinacji i ciekawostek, i pewnie nieraz efekty były hm.. zaskakujące Po co więc za każdym razem wyważać otwarte drzwi sprawdzając kombinacje modów i próbując własnych edycji?
Sam już trafiłem na jeden drobiazg - poprawiałem "wykrzaczanie się" stanowiska sterowania przy zainstalowaniu moda udostępniającego rozdzielczość 1024 na grę z PM103. Niewielka to poprawka, ale jeśli temat ma sens i przyjmie się, chętnie się i tym drobiazgiem podzielę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum