Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Pozycja obowiązkowa do szybkiego reagowania w trakcie patroli bojowych. Osobiście korzystam z tych ściągawek, wykonując 75% działań na klawiaturze. Dobrze sobie to wydrukować i mieć pod ręką
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#5 Wysłany: 28 Luty 2009, 14:54
kołcz napisał/a:
z chęcią czekam tylko aż zostanie odpalony SH4 UM Multi bo Sh3 pożyczyłem i do tej pory mi kumpel mi oddal;/
Szukaj Hagala wieczorami na Ventrilo, jeśli on jest to jest też wspólny patrol pod SH4...
A od dwóch dni testujemy właśnie multi pod UBM, więc masz jak znalazł - ściągnij sobie tylko mod Trigger Maru, bo w UBM gramy na tym modzie.
Wszystkie szczegóły dot. modu i jego instalacji (gdzie, jak, itp) masz podane tutaj.
#7 Wysłany: 28 Luty 2009, 16:16
kołcz napisał/a:
już mam sciagniety wyłączyć wszystkie mody inne?
Teraz nie trzeba, może tuż przed samym patrolem.
Generalnie wszystkie inne MUSZĄ być wyłączone, bo inaczej gra się najprawdopodobniej wykrzaczy.
Teoretycznie mogły by być inne mody, jak np. odpowiadające za wygląd marynarzy (medale), wygląd okrętu "w środku" czy inne odgłosy dźwiękowe. Ale nigdy nie ma gwarancji że nie wpłynie to na kompatybilność wersji.
#9 Wysłany: 3 Marzec 2009, 18:42
kołcz napisał/a:
szkoda ze nie zrobili z niemieckimi dźwiękami mową itp.
Jak się nie da, jak się da...
Kliknij TUTAJ (Spaxs SH4 Uboat SPEECH FIX V8) , ściągnij tego moda i ciesz się prawie doskonałym klimatem prosto z uboota.
Tylko teraz nie jęcz, że wnętrze nie jest uboota i marynarze nie wyglądają na Niemców... wszystko można zmienić, wszystko...
Co prawda mod nie powinien konfliktować z TM176, ale kto go tam wie - zawsze lepiej wyłączyć.
No i według mnie gdy pruje na Ciebie japoński niszczyciel, to znacznie lepiej pasuje "Dive, dive, dive!" niż "Alaaarm! Los, los!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum