Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 10 Czerwiec 2007, 09:48 Witam ludzi morza.
Większość z was mnie zna, zaglądałem do was często choć sie nie rejestrowałem, ale po tym jak Boolo dał na nasze forum link do filmu PL_IntruderPL'a postanowiłem się zarejestrować i pogratulować, widzę że jestem gorąco witany, i chętnie z wami popływam jeśli jeszcze pływacie na SH2-DC?
Imię: Adam Pomógł: 9 razy Wiek: 64 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 202 Skąd: Pruszków
#5 Wysłany: 10 Czerwiec 2007, 11:18
Witam serdecznie. Zapraszam do wspólnych patroli. Jeśli masz ochotę mamy ranking w Silent Hunter III oraz przygotowujemy ranking w Silent Hunter 4 Wolves of the Pacific. Więc jest w czym wybierać .
Jeszcze raz zapraszam i życzę miłej zabawy
Imię: Paweł
#10 Wysłany: 10 Czerwiec 2007, 21:34
Boolo napisał/a:
Witam serdecznie. Zapraszam do wspólnych patroli. Jeśli masz ochotę mamy ranking w Silent Hunter III oraz przygotowujemy ranking w Silent Hunter 4 Wolves of the Pacific. Więc jest w czym wybierać .
Jeszcze raz zapraszam i życzę miłej zabawy
Na kiedy jest planowane rozpoczęcie rankingu w SH IV??;]]Bo musze wiedziec kiedy neta przeciagnac do drugiego kompa zebym mogl grac;]
_________________ ==>Remember - PMP - Practice Makes Perfect<==
Imię: Adam Pomógł: 9 razy Wiek: 64 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 202 Skąd: Pruszków
#12 Wysłany: 10 Czerwiec 2007, 23:12
A tak na poważnie misje sa już robione, kalkulator do rankingu na stronie już jest przygotowany, czekamy tylko na patcha 1.3 i pewnie zaczniemy ranking
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum