Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Timo Hallmann Pomógł: 4 razy Wiek: 106 Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 458 Skąd: Berlin
#3 Wysłany: 9 Kwiecień 2007, 12:25
a ja gram kampanie w GWX i nie spotkalem a nie S clas a nie swojskiego ubota tylko statki rybackie i handlowe przy sojuszniczych portach a na pelnym mozu i oceanie nic po za konwojem wrogim i pojedynczymi jednostkami pozdrawiam Michał:)
Imię: Michał Pomógł: 4 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Lut 2007 Posty: 330 Skąd: Pruszcz Gd.
#5 Wysłany: 9 Kwiecień 2007, 23:29
W podstawie GWX, tj. bez moda "Low Traffic Harbor" napotkałem już na pierwszej misji dwie VII - jedna stała zakotwiczona w bunkrze w porcie, a drugą mijałem gdy wpływała do portu
Ostatnio zmieniony przez Sokół 9 Kwiecień 2007, 23:30, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Timo Hallmann Pomógł: 4 razy Wiek: 106 Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 458 Skąd: Berlin
#6 Wysłany: 9 Kwiecień 2007, 23:59
a o to co udalo mi sie znalesc kiedy odbywalem patrol w SH3 ale swoich podwodniakow nadal nie znalazlem moze dlatego ze wyplywam z kiel? Pozdrawiam Michał:)
No to ja się pochwalę!!! Ja na GWX na półnoć od Irlandii spotkałem w sztormie (srednia mgła i deszcz), będąc w zanurzeniu brytyjski okręt podwodny typu S jak na załączinych screenach! 8 (słownie: osiem) torped mu posłałem, bo się zawziąłem, i wkońcu RAZ tylko go trafiłem ale to wystarczyło... widać ślad po wybuchu pod kioskiem na prawej burcie (to ciemne miejsce) + bąbelki uchodzącego powietrza... Pozdrawiam! A i jeszcze spotkałem suby ale swoje: 1 jako mleczną krowę i 1 płynący W KONWOJU alianckich merchów (eskortę wytłukliśmy)... Kilka razy słyszałem odgłos śruby suba bo w zanurzeniu ma inny głos niż na powierzchni... ale wtedy grałem już na 100% i nie mogłem zobaczyć... Delfiny też spotykałem i będąc w zanurzeniu słyszałem. Cześć!
S2.JPG
Plik ściągnięto 49 raz(y) 38.12 KB
S1.JPG
Plik ściągnięto 24 raz(y) 35.55 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_Ml@d 12 Lipiec 2007, 01:32, w całości zmieniany 1 raz
No ja mam pecha. Nigdy nie spotkałem stąd nie wiedziałem, że istnieje nawet taka możliwość.
Odnośnie mlecznej krowy: Czy mozna sie przy niej zatankować lub czy w GWX zdarzają się rozkazy pobrania paliwa od mlecznej krowy? Może to głupie pytanie ale GWX mam od wczoraj:)))
Mleczna krowa działa jak port... Możesz do niej zadokować.... Ale dokowanie trwa tyle samo co w porcie... Z tym, że w krowie nie można instalować wyposażenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum