Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Michał Pomógł: 4 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Lut 2007 Posty: 330 Skąd: Pruszcz Gd.
#2 Wysłany: 22 Wrzesień 2007, 09:59
ja torchę latam, ale wolę iła, lub combat flight simulator. Ogólnie czasy II wojny... No i I, ale nie mogę znaleźć dobrego symulatora odnoszącego się do tych czasów. Zobaczę Falcona, zobaczę... Może mnie przekona
Mam Falcona 4.0 i musze przyznac, ze to nie jest gra, ktora sie odpala i poprostu gra. Ta gra wymaga troche nauki i przygotowania. Chcialem sobie kupic Falcona allied Force lecz trudno go dostac, a czytalem o ciekwych kampaniach np: na Balkanach. Narazie Lock on i IL-2.
Falcon 4.0 ma podrecznik, ktorymozna gruboscia porownac np: do "Faraona" B. Prusa.
Grafika w tej grze nie jest porywajaca bo to starsza gra ale cala reszta jest rewelacyjna.
Polecam pewnego rodzaju odmiany gry Falcon 4.0 oraz nowszego odpowiednika Falcon Allied Force, a mianowicie: Open Falcon oraz Red Viper. W tym pierwszym został położony większy nacisk na awionikę, w tym drugim jest dużo ładniejsza grafika i więcej maszyn flyable.
_________________ Brak opisu wyrazem buntu przeciw grafomanii
Open Falcon jest gigantycznym modem na Falcona 4.0 (protoplasty allied force), podobnie Red Viper.
Od razu mówię, że nie będę odpowiadał na pytania w stylu: czym to się różni, który jest lepszy itd... to temat ocean.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum