Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Cze wszystkim
Jestem tu nowy i z checia dolaczyl bym do waszego klanu ale niestety nie dysponuje DESTROYER COMMAND czy tez SH II. I tu moja prosba czy ktos byl by w stanie przeslac mi ktoras z tych gier lub obie? lub ewentualnie podac linka z kad mozna je pobrac? Niestety moja grafa nie pozwala na SH4 czy 3 wiec poszuuje tych 2.
PS. Zna ktos gierki morsie z "zaglowcami" najlepiej cos w stylu symulacji???
Dzinx & Pozdr
Aha zapomnialem moje GG 9812289
Ostatnio zmieniony przez Druss 24 Wrzesień 2007, 14:22, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 40 Skąd: Óć
#3 Wysłany: 24 Wrzesień 2007, 18:40
Cześć. Od 20paru lat telepie się w 18to kołowej limuzynie zwanej autobusem miejskim. Zawsze chciałem zapisać sie do klubu właścicieli porshe, tak więc zapytuje czy nie macie namiaru gdzie mogę takiego na mieście skroić, albo chociaż jakiegoś dilera co by mi opchnął taki samochód za grosze? Było by miło powyrywać laski na nowiutką 911
Jeżeli jest to nieosiągalne z chęcią zadowolę się mercedesem klasy S.
Z góry dzięki za pomoc.
PS. Zna ktos gierki morsie z "zaglowcami" najlepiej cos w stylu symulacji???
Raczej symulatora nie było.... Chyba, że dość dawno... A z takich lekko zręcznosciowych (co nie znaczy, ze zręcznościówek, ale na symulator nie zasługują) polecę ci Age of Piretes: Opowieści z Karaibów lub też Piraci z Karaibów (nie daj się zwieść tytułowi, że gra na licencji filmu, to musi być kicha... To Sea Dogs 2, tylko w ostatniej chwili dali się namówić na skorzystanie z licencji... I statkowi widmo (na końcu fabuły, ale nie trzeba nią iść) zmienili nazwę i wygląd Ta druga gra niedługo ma być wznowiona w eXtra klasyce.
Drogi PL_Czereśniak
"18to kołowej limuzynie zwanej autobusem miejskim" - takie podrozuja chyba tylko w twych snach chyba ze jezdzisz na pace naczepy ciagnika siodlowego
Jak chcesz skroic porsche to kazde wieksze miasto badz jak dla ciebie zeby bylo prosciej stolica wojewodztwa abys za duzo swoim 18-kolowcem nie krazyl...
zeby nalezec do lubu porsche nie trzeba miec najnowszej 911 wystarczy stara 928 za tysiac euro czy zamilowanie do marki (a i tak wogole dilerzy tez handluja uzywkami)
A "mesiu" s-klase stoi niedaleko mnie na zlomie mozesz sobie wyklepac i pojezdzic...
Porownywanie gry komputerowej za 10 zeta czy mniej ja to wsazal kolega "PL_HELLBOY"
do samochodu jest karygodne. Twoja ironia byla gleboka jak kaluza pieska po potrzebie...
[ Dodano: 24 Wrzesień 2007, 19:47 ]
Drogi PL_Czereśniak
"18to kołowej limuzynie zwanej autobusem miejskim" - takie podrozuja chyba tylko w twych snach chyba ze jezdzisz na pace naczepy ciagnika siodlowego
Jak chcesz skroic porsche to kazde wieksze miasto badz jak dla ciebie zeby bylo prosciej stolica wojewodztwa abys za duzo swoim 18-kolowcem nie krazyl...
zeby nalezec do lubu porsche nie trzeba miec najnowszej 911 wystarczy stara 928 za tysiac euro czy zamilowanie do marki (a i tak wogole dilerzy tez handluja uzywkami)
A "mesiu" s-klase stoi niedaleko mnie na zlomie mozesz sobie wyklepac i pojezdzic...
Porownywanie gry komputerowej za 10 zeta czy mniej ja to wsazal kolega "PL_HELLBOY"
do samochodu jest karygodne. Twoja ironia byla gleboka jak kaluza pieska po potrzebie...
Imię: Adam Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 11 Lut 2006 Posty: 78 Skąd: Żory
#8 Wysłany: 25 Wrzesień 2007, 19:43
Kolego Drus. Proszę ważyć słowa, których używasz... A aluzja Czereśniaka jest jak najbardziej uzasadniona. Rejestrując się na forum zaakceptowałeś regulamin tego forum. Widać uczyniłeś to bezrefleksyjnie - ponieważ wnioskuję, że gdybyś przeczytał to wiedziałbyś, że:
Cytat:
Zabronione jest wykorzystywanie forum do wymiany jakichkolwiek nielegalnych kopii oprogramowana komputerowego, filmów, gier oraz książek lub innych nielegalnie skopiowanych materiałów.
Stąd taka (wbrew pozorom kulturalna) odpowiedź Czereśniaka na Twój post.
Cieszy mnie niezmiernie fakt, że chcesz do nas dołączyć i pływać SH2 vs DC Jednak apeluję o kulturę w dyskusji.
PL_CMDR Blue R - czytanie boli niestety zwłaszcza oczy
Kolego PL_Pyk4s . Ja nie twierdze ze jest nie uzasadniona tylko porównywanie gry za jakie? 100 PLN do auta za minimum 3800 PLN jest ?mieszne!!! Jak chciał być ironiczny to mógł napisać że chce całš serie Colina McRae (niech spoczywa w pokoju szkot) a nie ?realny? sprzęt. Założę się że tym co najwięcej przeszkadza mój post sami majš piraty ale to już inna bajka. A je?li chodzi o to:
Zabronione jest wykorzystywanie forum do wymiany jakichkolwiek nielegalnych kopii oprogramowana komputerowego, filmów, gier oraz ksišżek lub innych nielegalnie skopiowanych materiałów.
To sam to przemy?l co się dzieje na forum, ja tego nie komentuje...!!!
Podziękowania dla ( i oczywi?cie udanych łowów!!!) :
PL_HELLBOY
PL_CMDR Blue R - co? na pewno wypróbuje (no taki małe to nie sš bo pewien x w zależno?ci od klasy wchodzi na danš łajbę np. 30 ludków)
PL_Marco Wiem i gram
Pozdr
Zabronione jest wykorzystywanie forum do wymiany jakichkolwiek nielegalnych kopii oprogramowana komputerowego, filmów, gier oraz ksišżek lub innych nielegalnie skopiowanych materiałów.
To sam to przemy�l co się dzieje na forum, ja tego nie komentuje...!!!
Proszę bardzo... Wskaż gdziejest to złamane, skoro na forum nagminnie jest łamane (tak wnioskuję z twojego postu)
Imię: adam
Wiek: 41 Dołączył: 12 Sie 2007 Posty: 100 Skąd: wieliczka
#11 Wysłany: 30 Wrzesień 2007, 15:24
dla zawałowców polecam ship simulator 2008. ale u mnie nie bardzo chce chodzić bo monitor zzaczyna okropnie strzelać i gaśnie, jak gram w sh3 i sh4 sh2 + dc nic sie nie dzieje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum