Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
To juz trzeci dzien gdy nasze okrety przydzielone do blokady Malty , dryfuja poddajac sie pradom morskim . W nocy ladujac akumulatory , a w dzien tkwiac w ciszy oczekujemy wrogiego konwoju , ktory jednak nigdy moze nie nadplynac . Dzien podobny do dnia , a noc do nocy...Wrescie pojawia sie dlugo oczekiwany komunikat , "Kapitanie! Mam kontakt!"
---ODPRAWA---Stanowicie grupe zamykajaca pierscien blokady w okol Malty I portu La Valetta. Wszelkie jednostki usilujace wedrzec sie do tego portu nalezy zaatakowac I zatopic!
rosner1977 - Kia rozłączony liczony - zatopił 4248 brt handlowe
Wiesio1966 - Kia zatopiony - bez zatopień
pablo107 - Kia rozłączony nie zameldował co sie stało - bez zatopień
I to by było wszystko tyle że z zachwytu nad moim sukcesem w dobijaniu statków uszkodzonych wcześniej przez innych graczy zrobiłem tylko jednego skrina !!
I co z ym teraz zrobimy ?? może ktoś z graczy ma drugiego ??
Jeśli chodzi o ranking i kalkulator PS niema żadnego problemu, ponieważ z tego jednego da sie ustalić wszystko co jest potrzebne, aby poprawnie wprowadzić dane do rankingu.
Natomiast będzie chyba problem z statystykami i kalkulatorem w SD.
Ale damy jakoś rade.
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 3 Styczeń 2008, 12:29, w całości zmieniany 1 raz
Niech każdy przypomni sobie ile jednostek zatopił. I jak wszystko będzie jasne wpisze je. Chyba pamiętacie, co topiliście
BTW. Czy NIKT nie zrobił screenów? Jeżeli nie (vide Syguła ostatnie kilka patroli) to dodam, że pisze w regulaminie:
Cytat:
18. W celu uniknięcia nieporozumień i "na wszelki wypadek" każdy gracz ma obowiązek sporządzenia screenów końcowych z gry i w razie wątpliwości przesłania ich do osoby sporządzającej raport.
Płynęło 6 osób z czego 3 powinno być w stanie zrobić tabelki (choćby niepełne)
Właśnie . Pablo pisał do mnie:
Cytat:
finek powiedz chłopakom że mnie wywaliło na koniec bo syn mi wyłączył listwę przeciwprzepięciową na drugim kompie a mam neta przez router nie byłem atakowany i bym przeżył na bank tą misję
I moje pytanie do Wiesia i Syguły. Macie tabelki, aby choć fragmenty odczytać?
Jeżeli będę miał choć niepełną tabelkę będzie mi o wiele łatwiej dojść do tego.
Chyba, że macie dobrą pamięć i uda wam się odtworzyć ilosć zatopionych jednostek.
Imię: marek Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Paź 2007 Posty: 38 Skąd: polska
#4 Wysłany: 3 Styczeń 2008, 19:59 I patrol zaliczony
Sztanga przypomnij sobie te dwa stateczki oprócz T2 i w porządku.Jesteś pierwszy ale jak wrócisz po 2-giej zmianie już nie będziesz.W celu umożliwienia ci utrzymania pozycji lidera proponuje patrol jutro ok 11 jak zabierzemy jeszcze kogoś.I wszyscy robimy tabelki !
Tak jak finek napisał przekazałem mu na GG co się stało i myślę jeśli reszta się zgodzi że powinienem mieć SURV ponieważ pozostało 10 min. do końca i nie byłem atakowany . P.S. Jak rozpatrzycie moją prośbę czy ktoś umieści raport na stronie Sea Devils?
Zatopione statki to:
Mały tankowiec 4130 brt
Tankowiec T2 10448 brt
Mały frachtowiec 2325 brt
Przybrzeżny frachtowiec 1960 brt
Mały frachtowiec 2325 brt
Tonaż jednostek jest spisany z książki rozpoznawania i nieco odbiega od rzeczywistości brakuje 269 brt prawdopodobnie dlatego że w grze każda jednostka jest inna a książka przedstawia dane średnie !
Kombinacja klawiszy "CTRL+F11" screen w postaci *.bmp zapisuje sie w katalogu głównym gry.
Pod poniższym linkiem masz jeszcze inne ciekawe informacje
>>>LINK<<<
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 7 Styczeń 2008, 22:02, w całości zmieniany 1 raz
Imię: marek Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Paź 2007 Posty: 38 Skąd: polska
#11 Wysłany: 9 Styczeń 2008, 13:08
Zaliczyć i po sprawie.A Sztanga od dzisiaj zawsze robi podwójne tabelki bez względu na to czy hostuje czy nie.I wszyscy robią tabelki i host zawsze o tym przypomina!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum