Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Michał Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 29 Maj 2005 Posty: 280 Skąd: Katowice
#2 Wysłany: 8 Grudzień 2008, 23:41
jeśli już piszemy o samochodówkach to polecam moją ulubioną ścigawkę czyli śliczny test drive unlimited gra prosta nieskomplikowana i do tego te drogi hmmmm kilometry autostrad
moje ukochane maszynki
_________________ pozdr
Michał
Ostatnio zmieniony przez mike 8 Grudzień 2008, 23:42, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#6 Wysłany: 9 Grudzień 2008, 18:01
ja z takich "porządnych" wyścigówek mam tylko Grand Turismo 4 na PS2 (dodam że gram z kierownicą więc jest ciekawie) a z tych mniej "porządnych" mam jeszcze Burnout 3 i NFS Underground też na PS
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#10 Wysłany: 9 Grudzień 2008, 22:49
grałbym ale za bardzo na biurku nie ma miejsca na przykręcenie do blatu kierownicy a na memory cart mam góra 100 kb wolnego miejsca (cholerne powtórki z Pro Evolution Soccer 4, ale co mogę poradzić, to są naprawdę piękne strzały) nie wspominając o najwięcej zabierającym miejsca save'ie z The Sims 2 (gdybym go skasował to by mnie moja siostra skasowała)
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum