Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
szukam olc gui v 1.2.1 bo z niemoge zkorzystac z moda nawigacyjnego ktory ulatwia namierzanie(zdjecie z urzycia moda daje w załaczniku)Niewiem czemu ale w olc gui v1.2.3 niemoge z niego zkorzystac??????
Ostatnio zmieniony przez Maly 17 Marzec 2008, 18:26, w całości zmieniany 1 raz
Chodzi ci może o takie "kółko" wokół U-Boota, gdzie masz stopnie i odlełoścido około kilometra?
tak o to mi chodzilo.niebardzo wiem jak z ta versja olc gui 1.2.3 to uruchomic?sciagnolem sobie juz olc gui 1.2.1 i jakos sobie poradze chociarz wolalbym grac z ver 1.2.3
Ostatnio zmieniony przez Maly 17 Marzec 2008, 19:30, w całości zmieniany 1 raz
sOnar [Usunięty] Kommodore
#6 Wysłany: 19 Marzec 2008, 05:10
Próbowałem skminić Mały o co Ci biega ale za żadne 'jeże' nie potrafię...
Co ma kalkulator wspóknego z postem Finka jeśli to kalkulator w OLC nazwałeś kółkiem wokół uboota
Wierz mi. Nie wskoczysz na kalkulator w OLC na hop - bo mi zajęło jego opanowanie do perfekcji i tzw bujanego....nieco czasu... a staż mam spory w te klocki...
Tłucze się tym fajnie ale musisz przejść przez żarzące się węgle by go rozkminić całkowicie ponieważ pozycje na suwakach są wielce zależne od siebie i nic tam ci nie da instynkt ale czysto logiczne myślenie...
na moje oko to odpuść ten mod sobie od razu albo weź sobie dębową deskę do przegryzania przy ćwiczeniu
Ostatnio zmieniony przez sOnar 19 Marzec 2008, 05:16, w całości zmieniany 2 razy
Co ma kalkulator wspóknego z postem Finka jeśli to kalkulator w OLC nazwałeś kółkiem wokół uboota
sOnar.. Ale kalkulator OLC to nie "mod nawigacyjny". Ja podejrzewam (choć raczej wszystko na to wskazuje), ze chodzi o taki bajer, jaki jest w GWX na mapie nawigacyjnej, że jak przybliżasz, to wokół ikonki U-Boota pojawia się koła (odległość) ze stopniami (namiar) i przy włączonej autoaktualizacji mapy można na nim o wiele łatwiej liczyć.
Tak o te pojawiające sie kołka wokul ubota mi chodzilo:) jak to uruchomic przy olc 1.2.3 bo ni grzyba niewiem.gdy mam wylaczony olc gui to po przyblizeniu w trakcie gry widze te kolka .wkurza mnie to ze te kolka nie pojawiaja sie podczas korzystania z olc gui 1.2.3.co zrobic by ta pomoc(kolko) na mapie nawgacyjnej dzialala
sOnar [Usunięty] Kommodore
#10 Wysłany: 23 Marzec 2008, 04:23
Poddaje się chłopaki. Moja obwody logiki zostały przeciążone
Manieczku wyjdzie mod Total Uboat War wraz z pakietem misji to będziemy łupać aż miło! Udostępnię full download Wam i SD oraz zezwalam na wrzucenie tego do Was do Waszego downloadu. Trza działać paką a nie inaczej - co z tego że stadniny różne. Czas byśmy znów razem mogli na szarych rumakach razem ruszyć w bój...
Mogę Ci tyle zdradzić, że przesiadka mojego kolegi który spróbował 70% efektu mojej pracy - skończyła się dla niego wytrzeszczem; w boju potem na czole i paniką na skutek nowego dźwięku... a przyznam że moja 'owieczka doświadczalna' na której testowałem w/w moda gra w SHIII offline zażarcie kilka ładnych lat na realu... (pozdra piter!)
Spokojna Twoja rozczochrana Maniek - nareszcie można będzie łupnąć co nieco razem jak za dawnych lat
Przecież obiecałem a ja słowa dotrzymuję...
Ostatnio zmieniony przez sOnar 27 Marzec 2008, 04:09, w całości zmieniany 4 razy
Pobierz plik. W środku rara będzie folder data. Wrzuć go do folderu z OLC GUI i podmień pliki... Dziwi mnie, że mod działający we wcześniejszej wersji nie działa w późniejszej.. Przecież te pliki są cały czas w tym samym miejscu...
Imię: Maniut Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Cze 2005 Posty: 842 Skąd: koło morza
#19 Wysłany: 30 Marzec 2008, 18:15
PL_CMDR Blue R napisał/a:
W sumie chyba w edycji kolekcjonerskiej było coś takiego, nie?
Ja przyznam, ze książki nie potrzebuję... Mam dobrą pamięć..
[:
ja też kiedyś miełem dobrą pamięć, ale jeszcze wszystko przed Tobą!!!
finek, gdzie w SH III szukać ksiażki z jednostkami,zeby można było ją wydrukować????
pozdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum