Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 26 Maj 2008, 14:38 problemy z ROW+RFB+RSRD
tak jak w temacie nie moge zainstalować tych modów razem
udaje mi się zainstalowac ROW i chyba RSRD ale jak instaluje RFB wersje 1.31 to przy włączeniu kampanii i ładowaniu gry wyskakuje mi kilkanascie błedów (coś o menu ID z ciągami różnych cyfr) błędy znikają po kliknięciu na nie i wtedy mogę wrócić do gry i niby jest dobrze. Wszystko jest dobrze do momentu włączeniu mapy. jak tylko chce ją włączyć to mnie wyrzuca z gry.
Pytanie1
jakie wersje tych modów trzeba zainstalować przy wersji gry 1.4 bo może wybieram złe??
Pytanie2
czy ktoś instaował ten mod
http://www.subsim.com/rad...ad.php?t=126250
z tego co czytałem to mi by on odpwiadał ale nie moge go znaleść
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Piwek 26 Maj 2008, 14:39, w całości zmieniany 1 raz
eeee... A to nie jest do SH4?
<potwierdź, to przeniosę>
Czy tylko 2 pieczenie na jednym ogniu. I może daj w poście pełne nazwy modów, może tak więcej osób zrozumie...
Mnie przyznam, że te nazwy nic nie mówią
EDIT
Dobrze.. Poszukując (i przebijając się przez Rybnicki Okręg Węglowy) znalazłem, ze chodziło o SH4.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum