Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 3 Sierpień 2008, 19:59 Help need, help:)
Zatem sprawy maja sie tak, SHG IV dziala mi pod Vista jak....no tutaj sporo niecenzuralnych slow, pomijajac bugi, ze lodka nagle przykleja sie do jednego miejsca, to co chwila gra wiesza sie i kraszuje. Wiem przyczyn moze byc milion ale czy inni uzytkownicy Visty maja podobne problemy?
Imię: Paweł Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 294 Skąd: Rzeszów
#2 Wysłany: 3 Sierpień 2008, 21:44
Witam. Gram w SH4 na Viście od dwóch miesięcy i problemy zauważałem jedynie na czystej instalacji (np. charakterystyczne pasy na mapie uniemożliwające nawigację i wyznaczanie kursu). Patch 1.4 rozwiązał te problemy i teraz gra chodzi bardzo płynnie i stabilnie, mimo że konfiguracja mojego komputera nie jest najmocniejsza...
Podaj więcej szczegółów: wersja gry, zainstalowane mody itd...
Zatem sprawy maja sie tak, ze jak na razie nowe sterowniki do grafiki wydaje sie byc bardziej good niz stare, poza dziwnym zawieszeniem, to znaczy chwile, ze lodka stoi w miejscu jakis czas by potem ruszyc z kopyta, gra dziala stabilnie.
Gre mam w wersji 1.4 bez modow, jakos nie za bardzo mnie do nich ciagnie:) wychodzi ze mnie lemerstwo, ha!:)
Sprzet mam dosc mocny, 2 rdzeniowy Intel,4 gb ram, plus 2x8800 GT na sli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum