Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#1 Wysłany: 10 Wrzesień 2008, 20:28 Aleeee o soooo chodzi?
Witam wszystkich,
Zaczynam swoją przygodę w multi (nie wiem dlaczego wcześniej na to nie wpadłem) i mam związane z tym pytania:
1) Jak ustawić grę? (nie ma screena w opisie)
2) Jak być rankingowanym/popłynąć wspólnie na patrol (tj gdzie szukać żeby wiedzieć kiedy i co zrobić aby host nie powiedział "spadaj mały, nie znam cie".
3) Jak zabezpieczyć się przeciw wywalaniu gry do windy? czyli:
Mam patcha 1.4, wszystkie ściągnięte misje i statki z tej stony.
Jeśłi mnie wywala do windy podczas inicjalizacji sprawa jasna, a jak w trakcie patrolu w multi? Gram gram, płynę sobie z innymi i nagle bach!
Grywam na serwerach UBI, ale zwykle nie jest to gra interesująca (poziom łatwy/normalny + słaba obstawa), chciałbym zakosztować mocniejszych doznań
And
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 10 Wrzesień 2008, 20:50, w całości zmieniany 3 razy
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#2 Wysłany: 10 Wrzesień 2008, 20:59
1. na dole przy menu głównym gry wieloosobowej (tym po logowaniu) jest przycisk utwórz grę
2. posiedź trochę na forum to się dowiesz kiedy chłopaki grają
3. nie wiem
A co do gry to akurat ja grywam na tz.(przeze mnie) doborowych grach czyli razem z grupą ludzi których znam a nie z nOObami UBI którzy grają na łatwym lub normalu, ja osobiście gram 100% reala i mi to nie przeszkadza
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Tia... trzeba mieć tylko wejścia aby zalogować się na tego serwa, co podałeś...
Wysłałem swoje zgłoszenie do Boola i PL_U96 i mam nadzieje, że zostanie to w miarę szybko popchniete...
...chyba że masz plecy aby przyspieszyć włączenie się napaleńca do kampani???
Odczekujemy teraz aż cel znajdzie się w miejscu, w którym w rankingu zaczęlibyśmy pomiar.
I tym razem zaczynamy mierzyć, ale ograniczamy się do odległości o kąta AoB.
Imię: Jacek Pomógł: 2 razy Wiek: 56 Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 161 Skąd: Jaworzno
#7 Wysłany: 13 Wrzesień 2008, 09:27
A no różnica kolego jest taka że:
w rankingowych potyczkach można zalogować cel i oczywiście po ustawieniu wszystkich parametrów odpalić torpedy natomiast
w kampanii prędkość celu oraz jego kurs wyznaczamy za pomocą przyrządów nawigacyjnych (cyrkiel ,linijka, kątomierz,stoper) jak na prawdziwych okrętach podwodnych realizm 120%
w kampanii prędkość celu oraz jego kurs wyznaczamy za pomocą przyrządów nawigacyjnych (cyrkiel ,linijka, kątomierz,stoper) jak na prawdziwych okrętach podwodnych realizm 120%
Oczywiscie chodzilo o okrety typu Neger bo na "prawdziwych" okretach "prawdziwy" kapitan mial "prawdziwa" zaloge i raczej glownie zajmowal sie dowodzeniam a nie obsluga kilku stanowisk na raz przy pomocy touchpada/myszki ;P 120% trudnosci dla gracza - zgoda, ale to nie to samo co realizm*
*Bardzo przepraszam za ten wywod (nie jest on w zadnym wypadku atakiem na nikogo) ale nie moglem sie powstrzymac w kwestiach "realizmowych" - nie mam nic przeciwko graniu na takich ustawieniach - tylko nie nazywajmy tego "realizmem" :>
Dlatego padło "120% realizmu". Wiadomo, że to ciut przesadzone... Ale główny cel tego kroku został osiągnięty... Trochę bardziej historyczne zachowanie (strzelanie salwami, brak polowań na DD)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum