Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 23 Wrzesień 2008, 14:08 SH IV MULTIPLAJER
Witam
Mam mały problem z sh IV chce założyc serwer zeby pograć przez neta z kuzynem i za każdym razem wyskakuje mi na końcu error czy ktoś mógł by mi pomóc lub doradzić jak to zrobić
1. Zakładaj temat w odpowiednim dziale (bo komentarze do misji rankingowych tam nie podpadają)
2. Podaj treść tego błędu, abyśmy mogli ci odpowiedzieć, bo tak to:
a. Jeżeli to pirat, to odpowiedzią jest właśnie to (bo serwer sprawdza)
b. Jeżeli ping 999, to musisz odblokować Sh4
c. Jeżeli za dużo razu pomyliłeś hasło, to ci konto zablokowali
d. itd...
sorry kolego
mam orginał shIV a błąd wyskakuje dopiero pod koniec całej imprezy tzn wypełnie wszystkie pola i wysyłam i po chwili wyskakuje error
ps a jak odblokować sh IV
1. Zakładaj temat w odpowiednim dziale (bo komentarze do misji rankingowych tam nie podpadają)
2. Podaj treść tego błędu, abyśmy mogli ci odpowiedzieć, bo tak to:
a. Jeżeli to pirat, to odpowiedzią jest właśnie to (bo serwer sprawdza)
b. Jeżeli ping 999, to musisz odblokować Sh4
c. Jeżeli za dużo razu pomyliłeś hasło, to ci konto zablokowali
d. itd...
A podałem najczęstsze błędy... Więc podaj treść tego błędu
A odblokować musisz w firewallu i innych tego typu programach... I to już indywidualnie dla każdego programu.. Więc powiedz w czym błąd. Jaka jego treść
Ponowie prośbę kolegi Finka czy Szanowny kolega mógł by pisać z wyłączonym klawiszem Caps Lock
_________________ "Ktoś od przodu konwoju darł na powierzchni. DD robiły to samo. Okazało się że na owy samobójczy spacerek w 1944 wybrał się Pawliczek. Wedle naszych prognoz - nie żył za długo bo około po 15 minutach stwierdził, że go Abracham przytulił."
sOnar
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum