Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Timo Hallmann Pomógł: 4 razy Wiek: 106 Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 458 Skąd: Berlin
#1 Wysłany: 6 Marzec 2009, 23:01 Problem
Witam odebrałem moje SH3 od kumpla instaluje iiii.... błąd "Podczas próby dostępu do bibliotek wystąpił błąd. Skontaktuj się z pomocą techniczna. Kod błędu: 1275" o co w tym chodzi mam VISTE może to od tego wcześniej miałem xp i wszystko było ok. Proszę o pomoc
Witam odebrałem moje SH3 od kumpla instaluje iiii.... błąd "Podczas próby dostępu do bibliotek wystąpił błąd. Skontaktuj się z pomocą techniczna. Kod błędu: 1275" o co w tym chodzi mam VISTE może to od tego wcześniej miałem xp i wszystko było ok. Proszę o pomoc
Ja gram na viscie i jest ok.... Jesli to sie pojawia w czasie instalacji to moze cos nie tak z DVD? Mnie np nie chce jej czytac na jednym z laptopow...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum