Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam wszystkich. Zainstalowałem po raz pierwszy mod GWX 2.0 i mam pytanie - które mody aktywować w JSGME (poniżej lista):
- English Nav Map and Grid Refs
- Fix French
- Indian Ocean Campaign Files Only
- Lite Harbor Traffic
- Merged Campaign
- 16 KM Athmosphere
- Black Sea Campaign Files Only
- Captains America's Officer Icons
- Enhanced Damage Effects
- Integrated Orders
- Late War Sensors Snorkel Antennas
- VIIC41 Player Sub
Czy mogli byście po krótce opisac od czego jest dany mod. Zaznaczam że nie jestem starym wyjadaczem i nie gram na 100% realizmu.
- Late War Sensors Snorkel Antennas
Na chrapach pojawiają się anteny, które były montowane w okresie późnowojennym (stosować tylko, jak masz te anteny)
- VIIC41 Player Sub
Zmienia U-Boota typu VIIC na VIIC/41 (wizualnie). Ponieważ w grze oba modele korzystają z tego samego kadłuba, używa się go, aby pływając VIIC/41 wyglądać jak VIIC/41. Tylko wyglądać. Więc nie zrobi się nim, że VIIC będzie miało cechy VIIC/41, tylko wygląd VIIC/41. Do stosowania, gdy pływa się VIIC/41
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum