Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Było miło i spokojnie zatopili wszystkich oprócz mnie i Marko ale Marko sie przypadkiem sam zdyskwalifikował bo wypłynoł niewłaściwie wyposazona łudką to się wycofał.Resztę opisze LUKAS
Imię: Lukas
#2 Wysłany: 26 Marzec 2009, 21:45
Nawet dobra misja nie zaliczyła mi tylko jednego okrętu który złamał się w pół i efektownie skonał.
Zatopiłem jeszcze FIji ale potem niszczyciele mnie zniszczyły w pierwszym podejściu
SH3Img@26-3-2009_17.12.59_235.jpg Syguła wali w dym
Plik ściągnięto 8 raz(y) 48.85 KB
SH3Img@26-3-2009_17.20.19_767.jpg I prawie pięknie by ... ale nie ma to jak strzał z 12km
Plik ściągnięto 10 raz(y) 45.46 KB
_________________ I've opened my mind and darkened my entire life.
Właśnie zaczynam wklepywać raporty w ranking. I tu zatrzymałem się.
I mam jedno pytanie:
Co to, , jest?
Gdyby te 3 posty (bez mojego) połączyć, powstałby raport "absolutne mimimalistyczne minimum". A tak to główna część raportu (Syguły) jest "na odwal się". Tzn.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum