POLISHSEAMEN Strona Główna POLISHSEAMEN
**** Forum Klanowe PolishSeamen ****

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki

Zaproszenie

Ogłoszenie 

ZAPRASZAMY NA SERWER GŁOSOWY DISCORD

Uwaga ! Uwaga ! W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen. Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego. Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika. Adres się nie zmienia. Dalej jest to

www.forum.polishseamen.pl

Zachęcamy wszystkich do ponownego zarejestrowania się u nas i do czynnego udziału w naszej społeczności.

Przepraszamy za problemy. Pozdrawiamy Administracja PolishSeamen.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Hostowanie
Autor Wiadomość
PL_Andrev 
Konteradmiral

Kraj:
poland

Imię: And

#1  Wysłany: 24 Maj 2009, 08:01   Hostowanie

Niestety tak się pechowo składa, że SH4 narzuca nam pewne dość poważne ograniczenia jeśli chodzi o graczy mogących hostować grę. Dlatego też chciałbym poprosić takich graczy o określenie dni tygodnia w których mogą poczynić nam ten zaszczyt.

PL_Daritto 
Kapitan zur See

Kraj:
poland

Imię: Darek

#2  Wysłany: 24 Maj 2009, 20:23   

Hmm, u mnie niestety nie jestem w stanie określić ściśle kiedy mogę grać. Wiem, że to kiepska wymówka i niewiele wnosząca do sprawy, ale tak to u mnie wygląda. Za każdym razem gdy się pojawiam oferuję hostowanie i z reguły gramy, jednak moja praca jak i zajęcia osobiste nie zawsze dają mi możliwość grania...
Jedyne, co mogę zaproponować to puszczajcie mi proszę pingi na GG z informacją, kiedy chcecie zagrać. Jeśli będę mógł postawić grę to zrobię to i będziecie spokojnie grali nawet bez mojego udziału.
Sorry za brak konkretów, ale to mogę zaoferować na tą chwilę :)) )

PL_Pablo107 
Kapitanleutnant

Kraj:
poland

Imię: Paweł

#3  Wysłany: 25 Maj 2009, 15:54   

Ja niestety pracuję na 3 zmiany. Na szczęście tak ostatnio wypada że chodzę 2 razy na rano i raz popołudniu. Jak mam popołudniówki to hostować nie mogę ponieważ wracam do domu o godzinie 23.00. Jak jestem na rano to jak najbardziej jeśli czas mi na to pozwoli. Weekendy wiadomo trochę czasu trzeba spędzić z rodziną, a trochę czasu na piwko :piwko: Nie mogę podać dokładnych dat hostowania bo różnie bywa i coś niekiedy w domu wypada. Ale myślę że pojawiać się będę często i hostować SH4 :)

PL_Hagal 
Oberbootsmann

Kraj:
norway

Imię: Mariusz

#4  Wysłany: 4 Czerwiec 2009, 16:57   

Mam teraz dużo na głowie z powodu obrony na studiach, ale w dni które podaje poniżej mogę użyczyć komputer jako serwer, chodź sam pewnie nie popłynę.

Wolne dni w czerwcu:

2
4
6
7
10
12
15
17
20
21
24
26
29
30

Jeśli niema mnie na Vento proszę upomnieć się na GG 3210995 i zapytać o hostowanie - jeśli będę dostępny użyczę komputer. W pozostałe dni pracuje.

Odpowiedz do tematu