Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam
Okręty to moja pasa i każda wolną chwilkę im poświęcam ....
Nie tylko SH ale i lektórki czytam, mam parę fajnych książek
min. "Byka ze Skapa Flow", i i Wojnę U-BOOTÓW....
Ostatnio nawet odwiedziłem byłą bazę w Wilhemschafen:)
Pozdrawiam serdecznie! Maciek
_________________ przegrać bitwę to nie to samo co być zwyciężonym
Witaj Maćku! Miło, że do nas zacumowałeś. Skoro jesteś oczytany to będziesz pewnie błyszczał na forum wiedzą Ostatnia moja morska książka to "Rozbójnicy Oceanu Indyjskiego", którą znalazłem po dziadkach na strychu. Wszystkiego dobrego i zapraszamy do wspólnych sieciowych podwodnych rejsów! Czuj się swobodnie.
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#7 Wysłany: 30 Czerwiec 2009, 00:34
Witamy w podwodnym świecie żelaznych rekinów i stalowych cygar!!!
P.S. Schrony bojowe w Wilhelmshaven widziałeś może???
Pytam ponieważ chcę się tam kiedyś wybrać.
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Ostatnio zmieniony przez PL_Adm.Lütjens 30 Czerwiec 2009, 00:35, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum