Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
witam wszystkich .. tych co mnie juz znaja i tych co przyszli po moim odejsciu
stęsknilem sie deczko za wami wszystkimi..
jak widac zrobilem sobie dłuższą przerwe.. nie grywam ostatnio w ogóle w nasze ulubione symulacje mało czasu
widze ze forum zmieniło deczko wystrój.. ale to dobrze .. zawsze jakas nowośc, naktórej mozna "zawiesić oko"
pozdrawiam wszystkich, zycze mnóstwo celi przed wyrzutniami i udanuch namiarów na zrzuty bombek
do zobaczenia - wasz stary Adalek
Imię: Jacek Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 29 Maj 2005 Posty: 215 Skąd: Szczecin
#2 Wysłany: 30 Sierpień 2005, 23:05
Witam serdecznie po długiej przerwie Starego Wiarusa.
Mam nadzieję, że tylko na odwiedzinkach nie poprzestaniesz i w niedługim czasie będzie możliwość ponownego spotkania się na wirtualnym morzu.
Do zobaczyska i do usłyszenia na Vento.
Imię: Maciej
#3 Wysłany: 31 Sierpień 2005, 16:47
Czesc Herr Adal
Dawnosmy sie nie slyszeli, a ostatnio tez roznie to ze mna na GG bywa, totez nawet ten rodzaj kontaktu odpadl. Mam nadzieje, jak i Jaca, ze na odwiedzinach nie poprzestaniesz. Do uslyszenia.
_________________ Kapitänleutnant Hartmann
Kommandant von U-56
V - U-Boot Flotilla "Emsmann"
Wiek: 56 Dołączył: 30 Sie 2005 Posty: 23 Skąd: Nowy Sącz (Czeladź)
#9 Wysłany: 9 Marzec 2006, 14:20
nom.. z checią bym co nieco popykał z wami.... odzwyczaiłem sie od gry więc zbytniego zagrożenia napewno nie bede przedstawiał w sumie gierki mam , tylko pozostaja ewentualne misje... mysle ze w najblizszym czasie uda mi sie z Wami jakos skontaktowac, przynajmniej na takim poziomie który umozliwi mi zagrac w jakiejs gierce...
Imię: Jacek Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 29 Maj 2005 Posty: 215 Skąd: Szczecin
#10 Wysłany: 9 Marzec 2006, 21:46
Nie ma absolutnie żadnego problemu !! Witamy po długiej przerwie weterana wojen morskich W sprawie komunikacji najlepiej skontaktuj się z Boolem on da Ci dostęp do Vento. Pościągaj sobie w międzyczasie misje i zapraszam na pokład.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum