Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#5 Wysłany: 14 Wrzesień 2009, 07:35 Re: VIIC/41 w SH4
kołcz napisał/a:
a skąd mógł bym pobrać te wersje 1.5? bo szukałem ale nie znalazłem
Ze sklepu.
Wersja 1.5 (dodająca możliwość grania ubotami i usuwająca większość bugów) wbudowana jest w dodatek "SH4: Uboat Mission".
Bez sensu ale cóż, taka polityka Ubisoftu.
Aktualna cena w tym sklepie to 27 zeta, ale w hipermaketach może być taniej.
Imię: Timo Hallmann Pomógł: 4 razy Wiek: 106 Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 458 Skąd: Berlin
#6 Wysłany: 14 Wrzesień 2009, 10:30
acha no tak 1.5 to przecież UM zapomniałem mam UM i gra się tam tylko IXD2 i XXI który niby miał być typem XVII z turbina Waltera dla tego szukałem jakiejś VII do gry właśnie na UM
#7 Wysłany: 14 Wrzesień 2009, 11:35
Spróbuj z modem Operation Monsun - mod udostępnia wszystkie podstawowe okręciki Rzeszy i przenosi teren działań na Atlantyk - robi się z tego taki SH3 w lepszym wydaniu, zawierający np. zalety systemu ręcznego namierzania znanego z SH3 a likwidującego jego wady, BdU przyznaje Ci nowe lokacje do zwiadu, gigantyczne konwoje...
No i największa zaleta: możliwość rozpoznania rejonu z powietrza - oszczędzasz paliwo wiedząc gdzie mniej-więcej są twoje cele.
Imię: Timo Hallmann Pomógł: 4 razy Wiek: 106 Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 458 Skąd: Berlin
#8 Wysłany: 14 Wrzesień 2009, 23:43
ok dzięki jeśli był byś tak miły podać mi bezpośrednie linki do modów które mam ściągnąć tzn. chodzi mi o tę Operation Monsun to bym był ci do dozgonnie wdzięczny pozdro
#13 Wysłany: 16 Wrzesień 2009, 20:27
jeszcze jedno małe pytanko gdzie się podnosi chrapy? bo zainstalowałem tego moda ale nie jak nie mogę podnieść chrap w VIIC/41 w sh3 było na klawisz "x" ale tutaj wyświetla się zegar proszę o pomoc pozdro
#14 Wysłany: 16 Wrzesień 2009, 21:35
kołcz napisał/a:
jeszcze jedno małe pytanko gdzie się podnosi chrapy? bo zainstalowałem tego moda ale nie jak nie mogę podnieść chrap w VIIC/41 w sh3 było na klawisz "x" ale tutaj wyświetla się zegar proszę o pomoc pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum