Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Chciałem se ze subsima ściągnąć dodatki do sh III otóż tak mam już G.W.X 3.0 i teraz tak, gdzie moge znaleźć takie dodatki (bo na forum subsima nieogarniam nawet z opcją szukaj):
- dodatek co powoduje jak w 4 że widać dziure po trafieniu torpedą
- zmienia torpedy na realistyczne gdzieś kiedyś to kiedyś sciąglem przed wyjazdem teraz nie ma
- i co po zatopieniu statku pływają rozbitkowie w łodziach
a i jeszcze jedno prosze opiszcie jak to sie instaluje bo u mnie z angielskim troche krucho :p bo narazie co mam to Gwx 3.0 i ulepszony dymek a chce więcej i kłopot w ym że nie wiem gdzie to znaleść i jak zainstalować, a i jeszcze jedno jakieś addony jeszcze polecacie ??
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 20 Sierpień 2009, 19:09 Re: Dodatki
Maverik010 napisał/a:
Chciałem se ze subsima ściągnąć dodatki do sh III otóż tak mam już G.W.X 3.0 i teraz tak, gdzie moge znaleźć takie dodatki (bo na forum subsima nieogarniam nawet z opcją szukaj):
- dodatek co powoduje jak w 4 że widać dziure po trafieniu torpedą
np. Torpedo Damage Final 2.0
Cytat:
- zmienia torpedy na realistyczne gdzieś kiedyś to kiedyś sciąglem przed wyjazdem teraz nie ma
nie bardzo wiem o co chodzi, jak to realistyczne ?????
Cytat:
- i co po zatopieniu statku pływają rozbitkowie w łodziach
LifeBoats&Debris 4;
Cytat:
a i jeszcze jedno prosze opiszcie jak to sie instaluje bo u mnie z angielskim troche krucho :p bo narazie co mam to Gwx 3.0 i ulepszony dymek a chce więcej i kłopot w ym że nie wiem gdzie to znaleść i jak zainstalować
rozpakować do folderu "Mods", a następnie uruchomić plik JSGME.exe w katalogu z grą, wybrać mod i zainstalować. Będziesz miał tam także parę opcjonalnych modów do GWX
Cytat:
, a i jeszcze jedno jakieś addony jeszcze polecacie ??
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
[ Dodano: 22 Sierpień 2009, 14:08 ]
A może mi ktoś powiedzieć co robi ten SH3 commander i jak się instaluje bo z tego co doczytałem to róznie sie instaluje pod NYGMa i pod GWXa a ja chcial bym pod gwx instalować i nie wiem jak pozatym nie wiem czy to mi kampani nie zresetuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum