Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Patrol zaczęliśmy na powierzchni kierując się na dymy na horyzoncie. Zaatakowaliśmy konwój z dwóch stron. Kolczasty, Tes i ja podeszliśmy z prawej strony konwoju. DD-ki musiały nas wykryć i zaczęły krążyć wokoło. Strzeliłem torpedę w kierunku C3, który pozedł na dno. po czym zostałem najechany przez DD - ka, ale chyba tego nie zauważył . Ano nic płynę powoli dalej. DD-ki wokół pingują, topią kolczastego, a nastęnie zajmują się Tesem. Ja w tym czasie topię kolejne 3 statki, po czym zostaję wyjryty i wpędzony w głębiny. Uciekam, całkiem skutecznie i gdy już eskorta mnie gubi ....... otrzymuję info, że wszyscy opuścili grę . Co jest, vento też nie działa .
Patrol trwał zaledwie 1 godzinę i 10 minut i nie może zostać zaliczony, chociaż zabawa była przednia. W moim przypadku zasada 1 torpeda - 1 cel została w pełni zrealizowana.
cargo.jpg
Plik ściągnięto 5174 raz(y) 8.21 KB
wyrzut.jpg
Plik ściągnięto 98 raz(y) 23.96 KB
tab1.jpg
Plik ściągnięto 88 raz(y) 21.24 KB
tab2.jpg
Plik ściągnięto 105 raz(y) 47.32 KB
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#2 Wysłany: 26 Październik 2009, 22:18
Jak to, ja chce zaliczenie
Podobno PL_Markow, zatopil skarby krolowej (reputacja 4300), czy to prawda? Chodza slychy, ze na pokladzie mogla byc nawet sama krolowa uciekajaca do Stanow.
Screenshot_17.jpg Tonie Largo Cargo.
Plik ściągnięto 102 raz(y) 41.37 KB
Screenshot_18.jpg 2 Torpedy przechodza mi nad dziobem.
ja mam coś takiego na fotkach , a czaiłem sie na taki pomalowanu w trójkaty i rąby , wcześniej go unieruchomiłem , krótko przed rozłaczeniem zrobiłem zwrot i miałem odpalać z rófowej , nooo nie starczyło czasu
Dzisiaj sie tzreba odkuć
patrol 31 (1).jpg
Plik ściągnięto 111 raz(y) 213.71 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_Markow 27 Październik 2009, 12:31, w całości zmieniany 1 raz
sOnar [Usunięty] Kommodore
#4 Wysłany: 27 Październik 2009, 14:10
widzę, że w modzie nadal jest mały bug. trzeba będzie poprawić te 4000 renowna
patch już zrobiony. kiedy uploaduję - zobaczymy
chcecie od zaraz?
Ostatnio zmieniony przez sOnar 27 Październik 2009, 14:17, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum