Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#10 Wysłany: 20 Październik 2009, 15:57
Skoro grasz na singlu możesz modować grę jak Ci się podoba.
Właście mod "SH4 effect for SH3" jest bardzo dobrym rozwiązaniem, bo samo SH4 to jakaś porażka jest...
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#11 Wysłany: 20 Październik 2009, 15:58
woonteerxd napisał/a:
No i co z tego...
Lepiej zajmij się modem bo są w nim duże bugi...
sOnar nie napisał nic zgryźliwego w Twoim kierunku więc czego od razu wyskakujesz z nerwami.... a swoją drogą pokaż co potrafisz a dopiero później wytykaj komuś.....
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH3 + GWX 2.1 Pomógł: 13 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 684 Skąd: Tarnów
#12 Wysłany: 21 Październik 2009, 00:30
woonteerxd napisał/a:
Najbardziej Efektywne
Chlaśnięcie 10.000 BRT na jedno trafienie do najefektywniejszych nie należy. Chyba że masz na myśli efektowne? No, to tak jak Ci mówię, co drugi tankowiec mi po całości wylatuje w powietrze.
Dość efektowne było też, jak torpeda unieruchomiła troopa płynącego przodem, a druga ugodziła dziób krążownika kl. Southampton płynącego za nim. Krążownik nie wyhamował, wbił się w Troopa i postawił do pionu, śrubami w górę. Śmiechu było po pachy.
Nie wiem czy przypadkiem screenów tu nie wrzucałem z tej akcji.
A co do SH4 effects for SH3 to jest całkiem spoko. Obiecałem sobie że go zainstaluję, jak poprawią efekt bąbelków z wraku bo wyglądają syfiasto. Ponoć work in progress
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#13 Wysłany: 21 Październik 2009, 11:16
Storm87 napisał/a:
woonteerxd napisał/a:
Najbardziej Efektywne
Chlaśnięcie 10.000 BRT na jedno trafienie do najefektywniejszych nie należy. Chyba że masz na myśli efektowne? No, to tak jak Ci mówię, co drugi tankowiec mi po całości wylatuje w powietrze.
W szczegolnosci w misjach multi Sonara (mixy fuel + ammo sa boskie )
A efektywne:
Zatopienie jedna torpeda lotniskowca klasy Shokaku (28k BRT o ile dobrze pamietam).
witam wszystkich (chyba pierwszy raz coś tutaj piszę)
najpiękniejsze trafienie dla mnie to pierwsze samodzielne trafienie tzn na 100 % realizmu (i bez uaktualniania mapy)
sytuacja spokojna niby (samotny niewielki frachtowiec) ale serce mi waliło niesamowicie
trafiłem dokładnie tam gdzie celowałem a to że musiałem potem dobijać z działa nie miało już znaczenia:)
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#19 Wysłany: 10 Listopad 2009, 22:40
PL_fox6 napisał/a:
zmień podpis jeśli łaska, ten jest nieco denerwujący
A o co Tobie chodzi znowu z tym podpisem ??????????
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum