Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
W niedziele 22.11.2009 na TVP 1 bedziesz emitowany UPADEK
Berlin, wiosna 1945 r. Do stolicy III Rzeszy zbliżają się wojska sowieckie i amerykańskie. Traudl Junge, 25-letnia sekretarka Hitlera, od trzech lat pisząca dla niego przemówienia i uczestnicząca w prywatnych przyjęciach, ukrywa się w bunkrze wraz z wodzem i grupą jego współpracowników. Hitler wciąż stara się pełnić obowiązki przywódcy. Odmawia wyjazdu z Berlina, a tych, którzy uciekają, traktuje jak dezerterów. Towarzyszy mu Ewa Braun, z którą przed samobójczą śmiercią bierze ślub. Traudl Junge i grupa żołnierzy próbują się ratować.
_________________ capt. TUPOLOV commanding
Ostatnio zmieniony przez PL_U-96 22 Listopad 2009, 20:27, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 21 Listopad 2009, 19:53
Polecam, mnie ten film się bardzo podobał.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#8 Wysłany: 22 Listopad 2009, 20:36
PL_U-96 napisał/a:
23.05 na TVP 1
No, i to jest powód dlaczego po Nowym Roku mój telewizor ląduje na śmietniku.
Człowiek nie będzie sobie dnia zarzynać aby obejrzeć "głośny" film (cokolwiek to znaczy), a jak chce coś przed snem to albo gnioty albo reklamy musi oglądać.
Najśmieszniejsze w TV jest to że ludzie płacą aby być okradanymi... ze swojego własnego czasu.
Znajomy jak się przeprowadzał wygłosił telewizor na poczcie. Jakież było zdziwienie listonosza jak przyszedł sprawdzić czy przypadkiem nie oszukuje z tym brakiem TV.
Akurat ja się nie dziwię, że o tej porze puszczają.. Bo jeszcze ktoś uzna, że taki film (Hitler! Naziole!) o tak wczesnej porze?
Przyznam, że przy tym, co czytałem o tym filmie w prasie, to mnie zaskoczyło, że puścili w TVP... Choć potem okazało się, że wcale ten film nie zgadzał się z tym, co pisali w prasie...
Znajomy jak się przeprowadzał wygłosił telewizor na poczcie. Jakież było zdziwienie listonosza jak przyszedł sprawdzić czy przypadkiem nie oszukuje z tym brakiem TV.
A Twój Kolega wpuścił listonosza do domu ?
Andrev osobiście Ci się nie dziwie bo sam nie oglądam od pewnego czasu TV, i Ja na pewno na pensje co poniektórych płacił nie będę. Bo to jest złodziejstwo w biały dzień i temat na dyskusje do Cafe Rene.
A film kiedyś oglądałem (dawno temu) i polecam.
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 22 Listopad 2009, 22:07, w całości zmieniany 2 razy
Marco a co mu zależało. Najpierw latał na około domu szukając jakiejś anteny a potem sam zaproponował, że może spróbować szczęścia i znaleźć telewizor. Gość z ciekawości wszedł... potem go przeprosił że nie uwieżył i na koniec powiedział że i tak chyba mu nie uwierzą jak wróci na poczte.
Żeby było ciekawiej gość jeździ najnowszym freelanderem lecz jeśli chodzi o media to tylko radio i net.
Ostatnio zmieniony przez PL_Sheep 24 Listopad 2009, 20:13, w całości zmieniany 1 raz
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#13 Wysłany: 4 Grudzień 2009, 20:56
Witam.
Dzisiaj o 22:15 na Zone Europa film "ŁOWCA JELENI"!!!
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum