Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Tak to jest, jak niektóre osoby wypełniają raport... I potem człowiek nie wie, kto płynął... Wpisywane było tak, jak w raportach.... Więc to w raporcie ktoś popełnił błąd... Podejrzewałem, ze to możesz być ty, ale nigdy nie ma się pewności... Detal, że McCaine jakimś cudem się 2 razy wpisał, ale w najbliższej tabeli już to będzie poprawione..
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#3 Wysłany: 6 Listopad 2009, 13:37
A jak jest Finek w tabelce?
Od dawien dawna (albo i nie ) pokutuje zasada, iz w raporcie nazwa gracza = nazwa gracza z tabelki. To ze Marco wpisywal inaczej, coz nic na to nie poradze.
PS. Znowu winny Marco
PS.2 Kolczasty plywa czesto po dwa patrole dziennie. Czy jest to Jemu uwzglednione?.
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#7 Wysłany: 6 Listopad 2009, 16:07
PL_Andrev napisał/a:
tes napisał/a:
PS.2 Kolczasty plywa czesto po dwa patrole dziennie. Czy jest to Jemu uwzglednione?.
Tia... na obu serwerach jednocześnie...
Przejżyj ostatnie raporty a sam zobaczysz że tak istotnie było,kolega bejkolczasty albo zostawał zatopiony na serverze nr1 lub go wywalało na samym początku więc wbijał na drugi
server i płynął po raz kolejny na dowód patrz raport z patrolu nr.35 s1,s2 patrol 38 s1,s2.
Ostatnio zmieniony przez PL_Renegat 6 Listopad 2009, 16:19, w całości zmieniany 2 razy
Tes. Generalnie jestem w stanie w większości przypadków wychwycić błąd. W tabeli są wpisy z forum. Bo wtedy łatwiej rozpoznać...
Poza tym wtedy nawet jak ktoś wejdzie na cudzym koncie (kiedyś jak był błąd hasła i ktoś zablokował konto na 24h, to wbijał na cudzym), to nabije punkty sobie, a nie temu, komu podkosił konto (lub też obniży punkty)...
Po prostu wiedziałem.
Nic nie poradzę, ale wiedziałem, że padnie to pytanie.
Do tabeli wpisywane są tylko zatopione jednostki wrogie z przeżytych patroli. Teoretycznie można by zrobić kolumnę z zatopionymi podczas patroli nieprzeżytych, ale to by była tylko informacja, bez żadnego wpływu na punktację. Dodatkowo utrudniałaby wpisywanie. A plik rankingu ma być jak najprostszy w obsłudze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum